Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Lányok, nők! Nektek nagyáltalá...

Lányok, nők! Nektek nagyáltalánosságban inkább bejön ha kopasz egy pasi, vagy sem?

Figyelt kérdés

2023. ápr. 28. 16:59
1 2
 11/18 anonim válasza:

#3#10

Ezt nem nagyon értem!

"A feltűnő kopaszodás nagyon is taszít"

, de ha teljesen kopaszra borotválja az bejön...

Akkor azt lenne a megoldás hogy aki feltűnően kopaszodik az borotválja teljesen kopaszra magát?

2023. ápr. 29. 08:45
 12/18 anonim válasza:
Igen, teljesen jól érted :)
2023. ápr. 29. 10:09
 13/18 anonim válasza:

Mázli hogy nő vagyok, és nem kopaszodom!🙂 Bár én senki kedvéért nem borotválnám kopaszra a fejem!!!

Külsőség...

8,11

2023. ápr. 29. 10:34
 14/18 anonim válasza:

Szerintem kicsit vad olyanokat írni, hogy undorító meg taszító. Nem mindenki nyeri meg a genetikai lottót. Nekem nő létemre soha életben nem volt jó frizurám, nagyon vékony szálú a hajam, bele sem merek gondolni, hogy mennyit kéne küzdenem, hogy valahogy kinézzen. Ráadásul szálegyenes, ha bedauerolom, tökéletesen tönkremegy, le kell vágatni. Ha meg rövid, akkor fiús vagyok. Így csak teljesen simán lófarokba fogva hordom évek óta.

Nekem is azok a férfiak tetszenek, akiknek sok haja van, de ez nem kívánságműsor. Két apukától van két fiam, az egyiknek 15-16 éves kora körül vmi eszméletlenül dús, erős, gyönyörű haja volt. Most 23 éves és nagyon megritkult. A másik 19 éves, de szerintem neki meg fog maradni a sok haja.

Egyébként meg sok nő igenis, hogy szereti a kopasz férfiakat és vannak, akiknek tényleg jól is áll.

2023. ápr. 29. 16:28
 15/18 anonim válasza:
14 Mar hogyne lenne kivansagmusor. Aki nem tetszik, mert kopasz, azzal nem randizom. PONT. :DDDD Nyilvan ha mar egyutt vagyunk 20 eve es elkezd kopaszodni, akkor ez van. De addig hagy szelektaljak mar, koszi.
2023. ápr. 29. 17:16
 16/18 anonim válasza:

15

És éljen a külsőség. :) A fiamnak gyönyörű fiatal szexis barátnője van. És miért? Mert jól kijönnek egymással, szeretik, kívánják egymást, stb. Most írjam azt, hogy ennek a gyerekemnek még az arcbőre is csúnya (nagyon pattanásos volt szegény) és a homloka 23 éves korában ráncosoabb, mint az enyém, aki az anyja vagyok, szóval nyilván sokkal idősebb.

Persze, válogass, nem kérdéses, hogy nyugodtan válogathatsz, ha ehhez van kedved, de a külső nem minden, hidd el. És a szerelem sem olyan, hogy neked az x lábú férfiak tetszenek, de egy nap találkozol egy o lábú férfival, aki elbűvöl a humorával, kedvességével, őszinteségével, de te szóba se állsz vele, mert nem x lába van? Ugyan, hagyjuk is.

2023. ápr. 29. 17:24
 17/18 anonim válasza:
Szavazás alapján azért kezd kijönni a 25/75 %-os arány, ez így jó is.
2023. ápr. 29. 17:55
 18/18 anonim válasza:
16 Szerintem pontosan tudom, mi a szerelem es hogy mukodik. Ha nem allok szoba valakivel eleve, akkor nem tud elbuvolni sem :) Ellenben azzal, akivel szoba allok, mert tetszik, aztan kiderul rola, hogy o is kedves, normalis, oszinte es tarsai. Tudod, az izles meg egyeni, valoszinuleg a fiad baratnojenek TETSZIK is a fiad, mert ot nem zavarjak rajta olyan dolgok, amik masokat lehet zavarnanak.
2023. ápr. 29. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!