Mit írjak a Bumble alkalmazásba arra, hogy “Hello”?
Kb. 1 hete használom ezt az alkalmazást, ez alatt 10 meccsem volt, de ebből 7 lány egyáltalán nem írt semmit és lejárt az idő… Úgy 24 órájuk lenne írni.
3 lány írt valamit, kettő annyit hogy “Hello”, egy meg azt, hogy “Hi”.
Itt mindenképpen a nőnek kell előre írni, de pl. Tinderen állítólag ciki, ha a pasi annyival kezd hogy “Hello”/“Szia”, stb.
Mit írjak annak vissza, aki csak ennyit írt?
Én lányként mindig írok ha match és még nem is csakegy szimpla “hellot”. Akik csajok ennyit tudnak menjenek a tinderre…
Én mindig azt irom hogy szia, hogy vagy? :) a profilodon ez és ez, xy kedvenc vàrosom, mikor voltál prágába?/az a xy mérkőzés ha jól látom- nekem arra már nem jutottjegy, milyen volt?/a xy kérdésre azt a választ írtad hogy xy ezt én is ugyanígy gondolom szerintem fontos az xy….
Szóval mindig valami a profilról.
Ja, és mindig elolvasok minden profilt és úgy húzok valamerre. Nem matchnél nézem meg először azt “meggondolom magam” az milyen tré már…
32/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!