Veszprém, vagy a környékbeli megyékből vannak itt lányok?
Sziasztok!
Többször próbálkoztam Tinderen és Badoon, de sajnos ott mindenki csak az Instára keres követőket, szóval beszélgetésen túl nem jutottam senkivel, ezért gondoltam még teszek egy próbát itt is.
Magamról: 31 éves vagyok, 172 cm magas, 72 kg, Veszprém megyében élek, vállalkozóként dolgozom már pár éve. Utoljára barátnőm 2019ben volt, az egy 6 éves kapcsolat volt, meg ezen kívül is általában mindig a hosszabb távú dolgokat szerettem. Kirándulni, utazgatni, konditerembe járni szeretek, valamint a bulikat sem vetem meg, nem vagyok az a karótnyelt akárki aki csak otthon ül és unatkozik egész nap. :) Nincs gyerekem, se exfeleségem. Ha esetleg tetszem a leírtak alapján valakinek, aki korban is hozzám illő, tehát gondolok itt a 22-32 éves korosztályra, valamint nem az ország másik felén lakik, akkor szívesen ismerkednék privátban. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!