Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Tetszik az egyik orvos? Hogy...

Tetszik az egyik orvos? Hogy szedjem fel?

Figyelt kérdés
Nővérként dolgozom egy Pesti kórházban, nőgyógyászaton. Szeretnék egy orvossal összejönni több jelöltem is van az én osztalyomrol is meg másik osztályról is. Szerintetek mit keressek bennük ti mi alapján valasztanatok? Hogy kozeledjek hozzájuk hogy ne legyen túl sok és ok kezdjenek el udvarolni?
2023. ápr. 24. 17:23
1 2
 11/15 anonim válasza:
XD annyira tipik... minden nővérnek tetszik az, hogy az orvos tele van pénzzel.
2023. ápr. 24. 22:23
 12/15 anonim válasza:

Tanácsért keressd dr.Tövig Lökit.

Elérhetőség privátban.

2023. ápr. 24. 23:51
 13/15 anonim válasza:

"Melyik korház? Megyek oda betegeknek."

Nőgyógyászatra? A kis phaszoddal?

A kérdezőnek:

Végezd el az orvosit! Akkor talán szóba áll veled! Addig meg marad a maszti amíg össze nem aszalódsz!

2023. ápr. 25. 16:27
 14/15 anonim válasza:
Pont egy ostoba nővèr fog kelleni egy orvosnak.
2023. ápr. 25. 20:44
 15/15 anonim válasza:

Orvosként az a véleményem, hogy a nővérek egyáltalán nem ostobák. Továbbá semmi akadálya nincs egy ilyen kapcsolatnak nem értem miért játszana a kérdező az állásával.

Viszont én általában azt tapasztaltam, amikor kórházban dolgoztam, hogy nővérek kb. csak az egy-két adonisz jóképű sebészt vették férfiszámba mindenki más le volt sz.rva. Jó sok kosarat kaptam. Mondjuk én "csak" anesztes voltam az meg mint tudjuk nem pénzes szakma... volt akkoriban.

2023. ápr. 27. 10:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!