Ismerkedés során miért furcsa az, hogy én el akarom kérni a lány telefonszámát?
Amiatt offolt ki a lány, hogy ő nem szeretné megadni nekem. Meg amúgy is, ha nem szeretné is tök rendben van, de miért ne kérhetném el? Miért felejtős ezután?
Vagy igazából ez csak ürügy volt és nem is érdekeltem? Ha azt mondja pl, hogy csak akkor adja meg amikor összejöttünk, nekem az is tök rendben van. Lányok véleményére vagyok kiváncsi elsősorban, szóval azt is írd ki, ha lány vagy.
Sose írtam azt senkinek, hogy "jóképű vagy," a csaj is elég fura lehet.
38N
Én igen.
38N
Amit írtál, az felkészültséget jelent a “red flag”-ekre. Tapasztalatból csináljuk azt, amit.
Azért “dobtam” egy pasit, mert az ismerkedés elején írta, hogy “tudok főzni, de szerintem ez olyan női dolog”. NEM női dolog, alapvető humán készség az életben maradáshoz! Aki már az elején így áll a dologhoz, attól mire számíthatnék a későbbiekben?
Hát, ha találsz jobbat... hibátlan nem lesz.
De az nagyon nem mindegy, hogy egy ilyen jel után azonnal dobod, vagy pedig adsz neki lehetőséget?
Nem fogok megtanítani egy felnőtt embert alapvető emberi normákra, értékrendre. 8 milliárdan vagyunk, bőven van lehetőség.
Ez olyan, mintha egy nő azt mondaná, hogy “én nem dolgozok, mert a pénzkeresés férfidolog”, a férfiak nagyrésze szintén dobná az illetőt, hogy golddigger, nem fogom eltartani, stb
“tudok főzni, de szerintem ez olyan női dolog”
És:
“én nem dolgozok, mert a pénzkeresés férfidolog”
Érzed a különbséget?
Az elsőtől meg kellett volna kérdezni, hogy szeretne-e esetleg mégis főzni.
A második egyértelmű.
A nő is tud dolgozni, sőt dolgozik is, de egy párkapcsolatban a férfi dolga pénzt keresni. Ahogy a nő dolga főzni.
A nőt is meg lehet kérdezni😉
A nő mit mond? “én nem dolgozok". KÉSZ.
A férfi mit mond? “tudok főzni, de szerintem". Tehát jó esetben meg lehet vele beszélni.
Pedig a nők alapból jobban felfogják ezeket a különbségeket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!