Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Ismerkedés során miért furcsa...

Ismerkedés során miért furcsa az, hogy én el akarom kérni a lány telefonszámát?

Figyelt kérdés

Amiatt offolt ki a lány, hogy ő nem szeretné megadni nekem. Meg amúgy is, ha nem szeretné is tök rendben van, de miért ne kérhetném el? Miért felejtős ezután?

Vagy igazából ez csak ürügy volt és nem is érdekeltem? Ha azt mondja pl, hogy csak akkor adja meg amikor összejöttünk, nekem az is tök rendben van. Lányok véleményére vagyok kiváncsi elsősorban, szóval azt is írd ki, ha lány vagy.

2023. ápr. 21. 19:32
1 2 3
 11/21 anonim válasza:

Sose írtam azt senkinek, hogy "jóképű vagy," a csaj is elég fura lehet.

38N

2023. ápr. 23. 09:45
 12/21 anonim válasza:

Én igen.

38N

2023. ápr. 23. 10:02
 13/21 anonim válasza:
A nők között sok ilyen van, irreális elvárásokat támasztanak, aztán ha valami pici "hibát" találnak benned, máris ejtenek. A csaj számára valószínűleg csak valami indok kellett ahhoz, hogy lepattintson téged, viszont ha csak ennyit értél meg neki, akkor ne sajnáld őt. Valószínűnek tartom, hogy rajtad kívül még x darab másik férfival is ismerkedett, és akadt olyan, aki nyerőbbnek tűnt a számára. Szerintem ha valaki nem akarja megadni a telefonszámát, attól még nem tiltja le a másikat, legfeljebb azt mondja, hogy "bocs, de még korainak tartom", vagy "adok helyette másféle elérhetőséget", de ez így számomra eléggé erőltetett húzásnak tűnt a csaj részéről. Mindegy, remélem, akad neked valami normális is, bár ebben én is egyre kevésbé tudok hinni.
2023. ápr. 23. 19:42
 14/21 anonim válasza:
Irj
2023. ápr. 23. 20:02
 15/21 anonim válasza:

Amit írtál, az felkészültséget jelent a “red flag”-ekre. Tapasztalatból csináljuk azt, amit.

Azért “dobtam” egy pasit, mert az ismerkedés elején írta, hogy “tudok főzni, de szerintem ez olyan női dolog”. NEM női dolog, alapvető humán készség az életben maradáshoz! Aki már az elején így áll a dologhoz, attól mire számíthatnék a későbbiekben?

2023. ápr. 24. 10:42
 16/21 anonim válasza:

Hát, ha találsz jobbat... hibátlan nem lesz.

De az nagyon nem mindegy, hogy egy ilyen jel után azonnal dobod, vagy pedig adsz neki lehetőséget?

2023. ápr. 24. 11:48
 17/21 anonim válasza:

Nem fogok megtanítani egy felnőtt embert alapvető emberi normákra, értékrendre. 8 milliárdan vagyunk, bőven van lehetőség.

Ez olyan, mintha egy nő azt mondaná, hogy “én nem dolgozok, mert a pénzkeresés férfidolog”, a férfiak nagyrésze szintén dobná az illetőt, hogy golddigger, nem fogom eltartani, stb

2023. ápr. 24. 12:21
 18/21 anonim válasza:

“tudok főzni, de szerintem ez olyan női dolog”

És:

“én nem dolgozok, mert a pénzkeresés férfidolog”

Érzed a különbséget?

Az elsőtől meg kellett volna kérdezni, hogy szeretne-e esetleg mégis főzni.

A második egyértelmű.

2023. ápr. 24. 12:39
 19/21 anonim válasza:

A nő is tud dolgozni, sőt dolgozik is, de egy párkapcsolatban a férfi dolga pénzt keresni. Ahogy a nő dolga főzni.

A nőt is meg lehet kérdezni😉

2023. ápr. 24. 13:01
 20/21 anonim válasza:

A nő mit mond? “én nem dolgozok". KÉSZ.

A férfi mit mond? “tudok főzni, de szerintem". Tehát jó esetben meg lehet vele beszélni.

Pedig a nők alapból jobban felfogják ezeket a különbségeket...

2023. ápr. 24. 13:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!