Vkitől sms-t kaptam egy furcsa számról. Lehet baj belőle ha válaszolok? (+491773489288)
Figyelt kérdés
Vki rákérdez benne hogy mi van velem,megvagyok-e még, puszit is ír a végére. Nem tudom mikor adtam meg utoljára a telefonszámomat ismeretlennek, legalább 5 éve. Beírtam a keresőbe, Németországot jelöli meg, hogy onnan való a szám.2016. márc. 15. 08:26
1/4 anonim válasza:
ne válaszolj ismeretlen számnak és ne vegyél fel ismeretlen számot SOHA.
Engem hívott már fel ismeretlen szám hajnali 2-kor, szerencsére nem vettem fel, de egy kis keresés után kiderült, hogy afrikai hackerek szoktak így pénzt kiszedni másból.
2/4 anonim válasza:
Az is lehet, hogy ismerősöd, aki Németországban dolgozik. Ettől függetlenül NE hívd fel. ( SMS talán mehet)
3/4 anonim válasza:
Ha nem írja oda hogy kicsoda, felejtsd el.
4/4 anonim válasza:
A +49 177 egy kutyaközönséges német mobiltelefonszám. Valószínűleg semmi bajod nem lesz, ha megkérdezed, "ki a tököm vagy?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!