Hamarosan találkozok egy szerb fiúval,de ő beszél angolul,ellenben én csak keveset,plusz kételyeim vannak talalkozzak vele?bővebben lent
Szóval 22 éves vagyok,a fiú idősebb egy picivel.Egy hete beszélünk Facebookon,én forditoval.
Nagyon szimpatikus,és megbeszéltük hogy találkozunk.
De gőzöm sincs hogy beszélgetek vele,ő meg nem aggódik emiatt,nem értem hogy miért nem.
Plusz egy órára lakik, és vonattal jön,de hotelt vesz ki arra az egy éjszakára mert hogy ő látni akarja Szegedet.
Nem gyanús,vagy csak én gondolok bele rosszat?
Eddig teljesen normális volt,mondta is,hogy nem kell tőle tartanom,de ez egy dolog.
A másik,meg hogy hogyan beszélgessek vele,De tényleg.
Nagyjából megy az angol,de izgulni is fogok, így végképp nem fogok tudni vele beszélgetni
Az éjszakai hotelt még megértem. Mikor utoljára próbáltam Szeged - Szerbia viszonylatú vonatokat nagyon megbízhatatlanok voltak. Ha a randit nem tudnám reggelre megszervezni valószínű én is ezt csinálnám.
Eddig hogy beszélgettetek?
Beszéljetek telefonon/videóchaten egy kicsit. Ha úgy tudtok kommunikálni akkor élőben is menni fog.
Ha fenntartásaid vannak, akkor mindenképpen maradjatok forgalmas helyeken.
Nekem pl exem eleinte nem akart szüleimbe botlani stb, mert ő csak akkor hajlandó bevonni a másik fél családját, ha megismerte a jelöltet és ténylegesen egy párt alkotnak.
A dupla randi nem rossz ötlet, igaz nem lesz olyan felszabadult az ismerkedés, de kezdetnek jó.
Attól, hogy szerinted nem egy kaszanova nem zárhatja ki, hogy fake.
Vannak szervezetek, ahol átlagos fiatalok, huszonévesek arcukat vállalva az áldozat előtt csalják csapdába.
Egy youtuber ilyen videókat csinált, ahol bemutatja milyen könnyen lehet becserkészni embereket, fiatalokat.
Persze szülői közreműködéssel, akik rablókként is akár részt vesznek.
Igen megrendezett, de az áldozat mindaddig nem tudja, amíg anyja-apja meg nem szólal és lecseszik a gyereket.
Tartsd meg a jó szokásodat, hogy kételkedsz és ilyen kis praktikus ötlettel drukkolsz elő, mint pl dupla randi.
Szegény srác, most nem jutott neki pina ;( gonosz nő
Pedig így sem került volna neki ingyenbe a pinád, mert fizette volna a kaját + utazás + hotel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!