Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Hamarosan találkozok egy...

Hamarosan találkozok egy szerb fiúval,de ő beszél angolul,ellenben én csak keveset,plusz kételyeim vannak talalkozzak vele?bővebben lent

Figyelt kérdés

Szóval 22 éves vagyok,a fiú idősebb egy picivel.Egy hete beszélünk Facebookon,én forditoval.

Nagyon szimpatikus,és megbeszéltük hogy találkozunk.

De gőzöm sincs hogy beszélgetek vele,ő meg nem aggódik emiatt,nem értem hogy miért nem.

Plusz egy órára lakik, és vonattal jön,de hotelt vesz ki arra az egy éjszakára mert hogy ő látni akarja Szegedet.

Nem gyanús,vagy csak én gondolok bele rosszat?

Eddig teljesen normális volt,mondta is,hogy nem kell tőle tartanom,de ez egy dolog.

A másik,meg hogy hogyan beszélgessek vele,De tényleg.

Nagyjából megy az angol,de izgulni is fogok, így végképp nem fogok tudni vele beszélgetni

2023. ápr. 19. 19:23
1 2
 1/17 anonim válasza:
Max megdug, ettől félsz?
2023. ápr. 19. 19:24
 2/17 A kérdező kommentje:

Nem igazán szeretnék első találkozásnál dugni, plusz édes anyámmal élek,aki teljesen kiakadna ha egy szerb fiúnál tölteném az éjszakát.

Felnőtt vagyok,de tudom,hogy nagyon aggódna értem.

2023. ápr. 19. 19:25
 3/17 anonim válasza:
Miért ismerkedsz egyáltalán olyannal akivel nem is beszélsz közös nyelvet? Különlegesnek tart, mert külföldi vagy, meg akar dugni
2023. ápr. 19. 19:53
 4/17 anonim válasza:
Volt egy kollégám aki úgy jött össze egy ukrán nővel, hogy nem volt közös nyelv. A kolléga németül beszélt, az ukrán hölgy angolul tudott. Azóta már házasok. A srác kicsit megtanult ukránul, a nő pedig kicsit magyarul. Tök jól megvannak.
2023. ápr. 19. 20:03
 5/17 anonim válasza:
Találkozz vele,legfeljebb nem mész fel hozzá ha nem akarsz.
2023. ápr. 19. 20:23
 6/17 anonim válasza:
Hát érdemes lehet vele előszőr hangon keresztül beszélni vagy kamerával, hogy jobban megismerd. Ha ennyire bizonytalan vagy akkor eleve nem kellett volna már előre a találkozót leszervezni.
2023. ápr. 19. 21:40
 7/17 anonim válasza:
Neki nem baj ha nem tudsz beszélgetni vele, ha szerencséje van meg dug téged a hotelban. És ennyi.
2023. ápr. 19. 22:39
 8/17 anonim válasza:
Nyugi nem beszélgetni fogtok. Ha beszélgetni akarna, már az első gugle fordított mondatodnál lekoptatott volna
2023. ápr. 20. 05:52
 9/17 anonim válasza:

Több sebből vérzik, de ne legyen igazam.

1. Ezek szerint videó hívás nem is volt.

Ergo max felvételeket, képeket küldhetett, amit ki tudja honnqn szerzett avagy sajátja-e.

2. Nagyon könnyű célpont vagy.

3. Több oka lehet a találkozónak:

- tényleg tetszel neki (lehet csak külsőre, lehet belsőre is, ki tudja)

- emberrabló, szervkereskedő, gyilkos stb

- csak szexre megy, a hotel bérlés alkalmat ad a gondtalan szexre vagy akár erőszakra

A kommunikáció fontos, értelmes embereknek főleg.

Szóval a szüleid se tudnak a találkáról... Nincsen valami bizalmas kapcsolatotok akkor.

Saját érdekedben tudasd anyuddal legalább.

Kamerás, publikus, emberközeli helyszíneken maradj vele.

Idősebb fejjel is kockázatos, akkor is, ha meg vagy győződve arról, hogy ő az valóban.

Pl, amikor taiwani több éves levelező társammal találkoztam, nem mondtam el neki, hogy lesz 2 kísérőm, akikkel ottani magyarokat látogatjuk.

Mindent leszerveztem, hogy biztonságban legyek, körbe is néztünk és fokozatosan engedtem a faszinak.

Végül, amikor minden oké volt, a nála alvás helyett simán belement, hogy ismerősökhöz jön velünk, mint vendég ő is.

Tavaly nyáron pedig nálam volt, a nememtől függetlenül azért ő is óvatos volt.

De megbeszéltük ezeket és teljesen érthető a félelem.

A többi külföldi ismerkedéseim azok már személyesen zajlottak.

A startolások nem neten történtek, hanem pl rendezvények, kiállítások keretén belül. Az meg más téma.

Vigyázz magadra. Valami helycsekkoló alkalmazást dobj telóra a biztonságért minimum.

2023. ápr. 20. 10:26
 10/17 A kérdező kommentje:

9!biztos,hogy ő van a képen,kértem tőle videót,plusz,annyira azért nem egy kaszanova,hogy lopná a képeket 😅 megírtam neki a felelemeimet,de kinevetett.Edes anyám tudja,hogy találkozni akarok vele,szóval nem titkos.Illevte úgy beszéltük meg,hogy jön barátnőm és a párja is, és együtt megyünk valahova.Azt mondtam rendben van.

Nekem egyedül ez az egy éjszakara való hotelberles a fura.

2023. ápr. 20. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!