Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Az ilyen fajta intelligencia...

Az ilyen fajta intelligencia az vonzó ?

Figyelt kérdés
Sokszor látom, hogy sok ember oda írja, hogy intelligens társat keres. De mondjuk egy Sheldon Coopernek van az vonzó vagy taszító inkább ?

2023. ápr. 19. 18:05
 1/6 anonim válasza:
Sheldon intelligenciájával semmi gond nincs, a sorozatban sem az a probléma, hogy egy okos ember, hanem hogy az érzelmi intelligenciája alacsony és a viselkedése sokszor sértő és éretlen. Utóbbi miatt a többségnél nem jöhetne szóba, hiába pozitív vonás az előbbi.
2023. ápr. 19. 18:18
 2/6 anonim válasza:
Sheldonnak legalább sok pénze van
2023. ápr. 19. 20:27
 3/6 anonim válasza:
2: Sheldon nem létezik.
2023. ápr. 20. 13:38
 4/6 anonim válasza:
Én imádom az ilyen Sherlock Holmes, Alan Turing, L, Spencer Reid, Walter Bishop, Ichabod Crane típusú különc zseniket, de Sheldonhoz egy fedél alatt nem lenne türelmem. Nem feltétlenül a szociális készségei hiánya miatt, - basszus, nekem sincsenek - hanem mert ő ettől függetlenül, sokszor tudatosan viselkedik egy diktatórikus parasztként. x)
2023. ápr. 21. 01:05
 5/6 anonim válasza:

A csajok sose úgy értik ezt, hogy egy 220IQ alkalmazott matematikust keresnek aki évente több kutatást is publikál. Ez az intelligens dolog inkább azt jelenti, hogy ne legyél egy primitív bunkó ősember szintjén (amin sok férfi van).

Persze vannak kivételek akik tényleg a nagyon okos srácokat keresik, de ezek inkább csak felhívások, hogy nem egy ősembert szeretnének maguknak.

2023. ápr. 22. 00:09
 6/6 anonim válasza:
Nekem a matematikus kéne inkább, mint az épp nem ősember.
2023. ápr. 22. 00:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!