Társas magányban élsz te is? Szeretnék valakit megismerni.
Szia! Te is társasmagányban élsz? Én legalább is igen. 35/F.
Budapesti vagyok és sajnos hiányzik nekem egy lány avagy nö akivel eltölthetünk szép idöt. Beszélgetni, sétálni és tán többet is.
Ha hasonlóan helyzetben vagy, így érzed, akkor lehet hogy meg kell ismerjük egymást.
Leveled privátban várom. A tiszteletlen kommenteket és leveleket figyelembe sem veszem. Ne pocsékoljátok ezzel, inkább csináljatok helyette valami jobbat, alkossatok.
Köszönöm.
Én igen, társasmagányom van.
De én már elég régen voltam 35 éves - nőként írok. Nem élek együtt a férfival. Előreláthatólag idén mégsem lesz összebútorozás.
Elég hosszadalmas érdekegyeztetési folyamatban vagyunk/rekedtünk. Nem tudunk megválni egymástól, mert egymásban tartjuk a lelket, nehézségeink közepette.
Június közepéig előreláthatólag senkivel nem tudok találkozni innen. Aki esetleg vállalja, hogy megéri várnia - írhat privátban.
https://www.gyakorikerdesek.hu/ismerkedes__baratkozas__12213..
Szerintem még kérdezd meg párszor, hátha a szépen cizellált de lényegében a feleségem mellett szeretnék dugni kérdéseidre hátha lesz valami jelentkező. Amúgy baromi szánalmas....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!