Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Sokan mondják hogy nem a...

Sokan mondják hogy nem a külső számít, de ez egy hazugság, igaz?

Figyelt kérdés

Pl. Én tinderen hónapok óta nem kapok likeot. Ritkán is lépek be, de akkor kiosztok néhányat. Amúgy fb társkereső is minimálisan jobb. Férfi vagyok, 25 éves.

Nekem semmi baj nincs a külsőmmel, nincsenek elálló füleim, nincs túl nagy orrom, sőt,

sokak szerint: a szemem nagyon szép (kék szemem van), az arcéleim is jók, a fogaim is jók, és a mosolyom is elég szép, valamint a testalkatom kifejezetten jó, mivel keményen edzek súlyokkal és magas is vagyok.

A hajam barna, viszont leszoktam nyírni, mert kopaszodom, ez egy hátrányom.

A legtöbb lány meg sem adja az esélyt. Ugye nincs likeolo, sokan megadjak az instajukat, már rairtam 100ra körülbelül így, 4el tudtam beszélni, egy meg nem is jött el velem randizni, mert "ő nem találkozik idegenekkel".

Akiknél népszerű vagyok, azok a nálam sokkal rosszabbul kinéző csajok, ami megint azt támasztja alá, hogy a külső számít, mert ők azért adnák meg az esélyt, sőt már járnának velem, pedig lehet egy genyó vagyok.

Annyira nekem is számít a külső, hogy kisportoltan nem egy kövér csajjal akarok járni, tehát kb a szintemen legyen. Átlagos, az már jó.

De akkor miért mondják mindig az emberek, hogy nem a külső számít? Hát meg sem tudom magam mutatni senkinek, mert olyannyira a külső számít, hogy hiába vagy jobb, mondjuk a férfiak 70%-ánál, ők azt a legfelső 1-2%ot keresik, akiket a médiában, social médiában gyakrabban látnak. És hezitalnak hogy elég jó vagyok-e, mert ez torzítja el a világképüket, véleményem szerint. Olyan referenciák vannak, ami irreális. Ha én is a top 2% tagja lennék, meg fogadok az 1 év alatt gyűjtött 20 likeom 1000 lenne 😂. Amivel sokat tudok kezdeni. Sokat szexelhetek, mindig más csajokkal, mert kicsit szebb vagyok, mint most.

Vagy ez csak a mostani generációnál van igy?

Engem elkeserit amit látok. Sok lánynak olyan fotója van, hogy hánynak a haverjai a háttérben, mutatja a középső ujját... Vagy a másik, amikor pózol és kirakja a mellét, seggét. Rengeteg csaj ilyen dekoltazsos fotókat tölt fel, nagyon kiábrándító.

Az is lehet, hogy a normálisabb emberek nem társkeresőznek. Csak az a baj én introvertalt vagyok és nem is tudom hova tudnék járni ismerkedni meg sokszor időm, energiám nincs. A netes társkeresés sztem egy nagyon jó vívmánya alapvetően. Nem annak kéne elterjednie, hogy a tinder mekkora fertő, mert ez csak elriasztja a normális embereket. A tinder önmagában csak egy platform, ahol közel tudom kerülni emberekhez és lehetőséget nyújt hogy értékes ismeretségeket kössek.

A másik bajom, hogy senki nem ír magáról semmit a leírásba. Múltkor is belikeolt egy csaj fb tarskereson és annyit tudtam meg róla a profil alapján h középiskolát végzett 😂. Aztán ki is vette a likeot, gondolom talált számára jobb hapsit. Vagyis a külső számít megint, irreális mértékben, mert ha egyszer likeot nyomott, mondjuk én 8as vagyok neki a másik 9es. De ha emberileg ő 0 én meg 10es mennyire okos dolog nekem meg sem adni az esélyt? Persze lehet annyira jól sikerült már aznap a beszélgetés azzal a másikkal, bár kétlem h pár óra alatt így lenne... De akkor is ne vegye le a likeot még. Annyit visszairhatna nekem amivel válaszol a kérdésemre. De ennyi nincs benne h valakinek visszairjon...

2023. ápr. 15. 02:42
1 2
 11/16 anonim válasza:
igaz
2023. ápr. 15. 11:16
 12/16 anonim válasza:
Nekem is az a tapasztalatom, hogy Tinderen piszok nehéz társat találni. A legtöbben csak alkalmi kapcsolatot keresnek ott.
2023. ápr. 15. 11:23
 13/16 anonim válasza:

Szintén 25 vagyok, de Tinderen eszembe se jutna próbálkozni.

Már csak azért sem, mert ismerősöktől is csak negatív dolgokat tudnék mondani róla.

De tényleg, egy embert se ismerek, aki Tinderről ismerte volna meg a menyasszonyát.

Engem pl eddig nem is nagyon érdekelt a párkapcsolat, úgy vagyok vele hogy full normális vagyok, tanult, céltudatos. Szerintem azok a lányok akik hozzám hasonlók már vagy kapcsolatban vannak középiskola, egyetem óta, aki pedig nem, azzal valahol úgyis sikerül összefutnom: egyetem, gyakornoki hely, könyvtár.

Én a netes társkeresésre egyáltalán nem vagyok nyitott.

2023. ápr. 15. 13:29
 14/16 anonim válasza:
Annyira imádom, hogy írt emberünk egy esszé hosszúságú rantet hogy pfú ezek a bumzi a nők esélyt sem adnak neki a külseje miatt. Majd leírja hogy ő is külső alapján keres párt 😂 Nem baj az bástya ha nem áll fel valakire akkor nem áll fel, de ne add úgy elő mintha az már baj lenne egy nő van így, vagy mintha te nem így gondolkodnál.
2023. ápr. 15. 19:07
 15/16 anonim válasza:
#14 ez nekem is feltűnt, de azt írta, hogy a saját szintjén keres, szerintem annyit mindenki elvárhat, hogy ha ő sportol, akkor a párja se legyen tunya.
2023. ápr. 17. 08:14
 16/16 A kérdező kommentje:

Bocsi, h csak most válszolok.

#5: Milyen az a fullos bemutatkozás? :D Milyen az a fullos kép? :D Az a jó, ha látni, hogy műtermi, retusált képek és a való életben tuti nem így nézek ki? :O Én sokkal nagyobb lehetőséget látok a netes társkeresésben, mint ahogy itt leírod, pld. te a dolgot. Ez remekül tudna összehozni olyan emberekkel, akivel nem is gondolod, hogy mennyi közös van bennetek, csak az élet nem hozta úgy, hogy találkozzatok és mások a köreitek. Ha ismerettségi körök alapján válogatunk, akkor nagyon benne ragadunk a komfortzónánkba. Írtam normális, ideális hosszúságú bemutatkozást és a képek is többet sugallnak valakiről, mint a puszta külső. Én mindig megnézem, hogy valaki ír-e magáról és azt nézem, hogy szimpatikus-e, képek alapján és a leírás alapján. A kinézet addig számít, hogy egy normál szintet megüssön. Tudjon tetszeni. Egy átlagos lányba már megláthatok olyat, ami tetszik. Ezen túl maximálisan arra lennék kíváncsi, hogy ki milyen és a azt gondolom, hogy a társkeresők, köztük a tinder sem a külsőségek helyezi előtérbe, azt mi tesszük, a platform lehetőséget kínálna normál ismerkedésre is.

Pont ez a bajom, amit #13-as írt, hogy negatív a visszhang és aztán ez egy önbeteljesítő jóslat, mert mindenki azt harsogja, hogy de rossz a tinder, badoo és társai, tényleg azzá is válik.

Nekem két rokonom is ott találta meg a párját.

Ezt pedig utálom, amit a #14-es írt, milyen esszé hosszúságú? Neked 500 szó esszé? Oké, akkor ne olvasd el az utolsó sztorit, amit elmesélek egy lánnyal kapcsolatban (a közelmúltból), mert az elején látod, hogy egy sztorit fogok mesélni, úgy 400 szavas. Ez hol hosszú? Azért csak leírom, hogy pontosan mit tapasztaltam meg hogy nézek ki, meg esetleg van valami saját elméletem, gondolatom is arról, hogy merre kéne tapogatózni a témával kapcsolatban, ha válaszokat keresek.

Igen, külső alapján keresek párt, leírtam legyen átlagos külsejű minimum :D. Ez aztán nagy kitétel. Vagy te bármelyik számodra 3/10-es csajjal összeállsz?

Vagy akkor az kielégítő számodra, ha már ennél a "kinek hogy áll fel" témánál maradunk, hogy mondjuk nekem külső alapján a csajok több, mint fele megfelelne, és kiosztok több, mint ezer likeot, addig rám alig érkezik like összesen 30? Te úgy akarod beállítani, mintha nekem a top 5% kéne, és tőlük nem kapok like-ot és ez a problémám. Nem, nekem az a problémám, hogy a regisztrált profilok 99,9%-ával nem tudok kapcsolatba lépni.

Az a 30 akivel kapcsolatban tudok lenni, meg tinderen jellemzően dagibb csajok, amúgy fb társkeresőn is inkább, vagy tényleg csúnyábbak. Meg ez nem egy nagy sokaság. Ebbe benne vannak olyan emberek, hogy 30-60 km távolságból likeolt, az nekem már lehet kicsit sok a jelenlegi életritmusomhoz :D. Vagy volt olyan aki bejött, vagy megfelelt de eltűnt, vagy csak külsőleg jött be, de kicsit felszínesnek találtam vagy egyszerűen nem volt szimpatikus.

2023. ápr. 22. 01:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!