Csajok ha lenne egy férfi aki egy szép erdei hàzban Él és élhetnétek vele sok sok àllat közt ,az bejönne? Nagy erdei fahàz..őzek szarvasok hatalmas erdő turistaösvények... Pest megye
Figyelt kérdés
2023. ápr. 6. 17:14
51/56 anonim válasza:
Ha ennyien vagyunk ilyen értékrenddel,akkor miért egy sz@r kapcsolatban,más értékrendű ember mellett szenvedünk?
Hol vagytok ti?Hol voltatok 9 éve?!
2023. ápr. 8. 17:37
52/56 anonim válasza:
Miért pont 9éve?
2023. ápr. 8. 17:40
53/56 anonim válasza:
Akkor kezdtem újra,de megint mellényultam. 🥴
2023. ápr. 8. 17:47
54/56 anonim válasza:
#51 én nem szenvedek senki mellett. Keresem, aki mellett szenvedhetnék. 😃 Sajnálom, hogy rosszul sikerült választanod.
2023. ápr. 8. 18:04
55/56 anonim válasza:
9 éve válófélben voltam a Föld másik oldalán, az erdő mellett közvetlenül.
2023. ápr. 8. 18:05
56/56 anonim válasza:
#54 Többet én sem fogok. Soha többet. Nem kell senki,nem fogok senkit kiszolgálni és nem fog a szemembe hazudni. Soha 🙂 Elmegyek én is egyedül elvonulok a világ elől.
#55 Am..akkor váltam egyiktől és jött a másik,tehát ez a 9 év amit írtam az így egybefolyt. Nos..hát jó nagy barom voltam,az tény 😀 Ver az univerzum.
2023. ápr. 8. 18:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!