1/7 anonim válasza:
Nagyon tetszik ez a bemutatkozás
2023. ápr. 1. 10:26
2/7 A kérdező kommentje:
Nem szeretném, ha pár sorból ítélnének meg. Privátban aki hajlandó az megkeres, ha nem tetszik valami akkor pedig elköszön.
2023. ápr. 1. 10:40
3/7 anonim válasza:
Üzenetben is pár sor alapján fognak megítélni :) de ha ide kiírnál legalább néhány infót magadról, már annyit megspórolnál magadnak meg a másik félnek is, hogy nem kezdtek privátozni ha abszolút nincs semmi közös bennetek.
2023. ápr. 1. 10:45
4/7 anonim válasza:
Gondolom nem győz válaszolni privátban?! :)
2023. ápr. 1. 11:02
5/7 A kérdező kommentje:
170/70 barna haj, zöldes szem. Szeretem az állatokat, túrázni, fotózni, sportolni (nézni és űzni). Önfejlesztés, tanulás érdekel. Környezetvédelemben dolgozom. Kedves, mosolygós és kellően határozott vagyok. Nem dohányzom.
2023. ápr. 1. 11:05
6/7 anonim válasza:
Köszi, jóval magasabb vagyok nálad úgyhogy tényleg megérte ezt kiírni, így legalább nem húzzuk egymás idejét feleslegesen
2023. ápr. 1. 11:26
7/7 anonim válasza:
Én 34 éves zalaegerszegi férfi vagyok, 181cm/78kg, szívesen ismerkednék...
2023. ápr. 4. 05:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!