Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » FON-TOS hogyan vitelezzem ki?

FON-TOS hogyan vitelezzem ki?

Figyelt kérdés

Hogyan kellene ismerkednem? Nehany korabbi kerdesnel megneztem a valaszokat viszont nem tudom hogyan kellene neki kezdenem. Egy kisebb varosban lakok. Habar irtak a temaval megszolitast de azt hogyan kellene kiviteleznem, ha pl az utcan setalva latok egy not? Bar a varakozasos helyzetben sem tudnek hogyan kezdemenyezni. Sot szinte sehogy.

Konyorgk segitsetek, szorongos tipus vagyok de szeretnem lekuzdeni orokre. 23f vagyok.

Elore is nagyon szepen megkoszonom a leendo valaszoloknak!

2023. márc. 29. 16:27
1 2
 11/15 anonim válasza:
#10 Mi a franctól lenne álmaim embere egy random járókelő?
2023. márc. 31. 02:06
 12/15 anonim válasza:
Bírom, mikor valaki nem velem vitatkozik, hanem a fejében a hangokkal. Leírom, hogy az emberek az utcára nem ismerkedni mennek ki, erre az a válasz, hogy "na persze, senki sehol nem ismerkedik". :D
2023. márc. 31. 09:07
 13/15 anonim válasza:
Bírom mikor valaki nem tud egy egyszerű szöveget sem értelmezni.
2023. márc. 31. 10:46
 14/15 anonim válasza:
#11 Hát, téged sem az eszedért szeretnek az tuti. :D
2023. márc. 31. 10:47
 15/15 anonim válasza:
Járj programokra
2023. márc. 31. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!