FON-TOS hogyan vitelezzem ki?
Hogyan kellene ismerkednem? Nehany korabbi kerdesnel megneztem a valaszokat viszont nem tudom hogyan kellene neki kezdenem. Egy kisebb varosban lakok. Habar irtak a temaval megszolitast de azt hogyan kellene kiviteleznem, ha pl az utcan setalva latok egy not? Bar a varakozasos helyzetben sem tudnek hogyan kezdemenyezni. Sot szinte sehogy.
Konyorgk segitsetek, szorongos tipus vagyok de szeretnem lekuzdeni orokre. 23f vagyok.
Elore is nagyon szepen megkoszonom a leendo valaszoloknak!
Először a félénkségeden kellene dolgozni. Itt a 18 445 hozzászólástól kezdve felfelé haladva találsz egy részletekben beírt könyvet, olvasd végig.
Mondok egy tippet: ha ismerkedni szeretnél, azt úgy kell csinálni, hogy próbálod megismerni a másikat. Ez azért nem olyan nehéz...
Az utcán történő próbálkozást felejtsd el. Járj el valahova, olyan helyre, ahol vannak nők is.
#7-es. Persze, senki sehol nem ismerkedik. :"D
Bárhol lehet bárkivel. Kellő modor és stílus kell hozzá, illetve jó emberismeret.
Ha meg valakivel az utcán sem lehet beszélni pár sort, azzal amúgy sem lehetne semmit sem kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!