Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Nagyon régóta nem volt senkid?

Nagyon régóta nem volt senkid?

Figyelt kérdés

Ha így van, és szeretnél róla beszélni, esetleg a helyzet hatékony kezelésében is elszánt vagy, írj bátran.

Van még három feltétel:

1) nő legyél (genetikailag is)

2) ne hazudj SOHA, és ne tégy úgy mint ki nem értette/olvasta/hallotta a kérdést.

3) ne legyél gyáva, s főleg ne palástold a nyomiságot gyenge kifogásokkal

2023. márc. 24. 20:48
1 2
 1/16 anonim válasza:
Remélem más programod is van ma estére, mert unatkozni fogsz, ha itt vársz üzenetekre :D
2023. márc. 24. 20:59
 2/16 anonim válasza:
Nekem írhatsz
2023. márc. 24. 21:01
 3/16 anonim válasza:
Kérdező te hány éves nő vagy?
2023. márc. 24. 21:02
 4/16 anonim válasza:
Férfi vagyok kiestem :D
2023. márc. 24. 21:04
 5/16 anonim válasza:
Elég szar csajozós duma. Ha csak simán kiírtad volna, hogy "KANOS VAGYOK DUGNI AKAROK", még az is jobb lett volna.
2023. márc. 24. 21:28
 6/16 anonim válasza:

Mostanában vagyok szakítófélben Valakivel - akiről azt feltételeztem, hogy az "igazi" is lehet akár.

De a barátságunk ELHIVATOTTSÁG(!) tudatból mégis megmarad. Ilyen is van!

2023. márc. 24. 21:29
 7/16 anonim válasza:
Aha, szóval te azzal próbálsz magadnak nőt szerezni, hogy „segítesz” neki párt találni. Vagyis a nyomiságodat palástolod gyenge kifogásokkal. Gondolom, a helyzet „hatékony kezelése” az lenne, hogy összejöhet veled az önként jelentkező nő. Egy picit sem tűnsz szánalmas incelnek, aki ráadásul még transzfób is. Bizonyára tolongani fognak a nők.
2023. márc. 24. 21:32
 8/16 anonim válasza:
Bocsi de nem érdekelsz
2023. márc. 24. 21:34
 9/16 anonim válasza:
Meg sem szólalok.. Nem felelek meg a feltételeknek :D
2023. márc. 24. 21:40
 10/16 A kérdező kommentje:

"Gondolom, a helyzet „hatékony kezelése” az lenne, hogy összejöhet veled az önként jelentkező nő"

Ez csak egy rosszhiszemű feltételezés. Ráadásul köszönő viszonyban sincs a valósaggal. A hozzászóló magából, önnön incelségéből indul ki. Legalább kicsivel több fantáziát vihettett volna bele, akkor még szórakoztató is lehetett volna a trollkodása.

Senkivel nem akarok összejönni. Akkor lesz barátnőm legközelebb, ha újra szerelmes leszek. Masként semmi értelme. Barátkozni és szexelni kapcsolaton kívül is tudok.

Aki szeretne valamit az írjon nyugodtan. Én az első lépést már megtettem ;-)

2023. márc. 24. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!