Nagyon régóta nem volt senkid?
Ha így van, és szeretnél róla beszélni, esetleg a helyzet hatékony kezelésében is elszánt vagy, írj bátran.
Van még három feltétel:
1) nő legyél (genetikailag is)
2) ne hazudj SOHA, és ne tégy úgy mint ki nem értette/olvasta/hallotta a kérdést.
3) ne legyél gyáva, s főleg ne palástold a nyomiságot gyenge kifogásokkal
Mostanában vagyok szakítófélben Valakivel - akiről azt feltételeztem, hogy az "igazi" is lehet akár.
De a barátságunk ELHIVATOTTSÁG(!) tudatból mégis megmarad. Ilyen is van!
"Gondolom, a helyzet „hatékony kezelése” az lenne, hogy összejöhet veled az önként jelentkező nő"
Ez csak egy rosszhiszemű feltételezés. Ráadásul köszönő viszonyban sincs a valósaggal. A hozzászóló magából, önnön incelségéből indul ki. Legalább kicsivel több fantáziát vihettett volna bele, akkor még szórakoztató is lehetett volna a trollkodása.
Senkivel nem akarok összejönni. Akkor lesz barátnőm legközelebb, ha újra szerelmes leszek. Masként semmi értelme. Barátkozni és szexelni kapcsolaton kívül is tudok.
Aki szeretne valamit az írjon nyugodtan. Én az első lépést már megtettem ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!