Dekoltázsban fejlett nők volt már olyan hogy költségvetés tervezésében megegyeztetek?
Ezt úgy értem, hogy amelyik férfi költeni szeretne rátok és/ vagy támogatni benneteket anyagilag, azzal minden hónapra fix megegyeztetek? Pl keres a férfi x összeget abból megmondja mennyi pénze van szabad. Bizonyos arányban ebből a pénzből x összeget rátok költi vagy támogat benneteket, a másik részét pedig az együttlétek-együtt töltött idővel összefüggésben költi el kettőtökre, ezàltal megadva a módját a kapcsolatnak. Miszerint pl az együttlét előtt italvásárlàs és ételalapanyagvásárlás a főzèshez. Italozàs, főzés után együttlét majd aztán evés. Illetve 2 hetente egyszer pl színház vagy billiárdozás.
Ezt most csak példálozva írtam le, de szerintem egy kapcsolat, ami arra épül hogy több mint egy szexkapcsolat de kevesebb mint egy komoly kapcsolat és főként szex, de együtt töltött idő is van benne, az vèleményetek szerint nézhet-e ki így.
Tehát végülis egy jó kapcsolatra vagyok kiváncsi amiben a férfi van felül, vagy nincs felül, de a nő férfiorientált annyira, hogy előzetes megbeszélés alapján annyi időt tölt el a férfival amennyit az szeretne, amennyire annak szüksège van.
Mert én a jövőben úgy igyekszek keresni hogy akár egy ilyen kapcsolatot fentarthassak.
Akit érdekel: az egyházban erős a paphiány (római katolikusoknál.) Igaz, fejlődhetnének ott is a nézetek.
Állítólag van, aki ott el akarja törölni a cölibátust. (Nem vagyok biztos benne, de talán Beer Miklós segédpüspükről lehet szó.)
Újra át kellene olvasnom az erről szóló híreket.
A reform nézetre épülő vallásoknál - evangélikus és református - pedig talán van még elég lelkész végzettségű kolléga, aki a hit iránt érdeklődik és a hétköznapi problémák isten- és szentírás központú megoldását keresi.
A "pénz"-ből mindig elég kevés van. Viszonylag.
Ha családot akarsz alapítani mindenképpen Kérdező, ott is lehetnek olyan időszakok, amikor nem lesz mindig olyan szintű luxus, amit elvárnál az élettől. Átmenetileg meg kell elégedni létfenntartáshoz szükséges igényekkel. A Földi Életben nincs mindig Kánaán. Hiába szeretnénk.
A 11-es válaszomba sikerült némi ellentmondást begépelnem. Vissza kell térnem az egyik mondathoz fogalmazási hiba miatt.
Szóval: az evangélikus és a református egyházban talán van elég lelkész végzettségű kolléga, aki isten- és szentírásközpontú megoldásokra tud rámutatni a hétköznapi problémáikban akár hosszasan veszteglő érdeklődőknek.
Ahogyan visszagondolok az elmúlt évekre - amíg nekem is végeláthatatlannak tűntek korábbi krízishelyzetek - türelmetlenkedtem magamban, hogy miért nem kapok istentől választ arra, ami éppen foglalkoztatott.
Tehát ez egy nagyon hosszú folyamat lehet. Feszültségoldó hatással bírt a háborgó lelkiállapotomra, a nyugodt hangvétel, a magyarázatok végighallgatása, a gondolkodásra törekvés - vizuális elképzelés útján.
Nagyobb összeget tennék rá, hogy maradnak a prostituáltak, már bocsi, de 32 évesen ilyen buta tanácsokat osztogatni, hogy "olvassunk szövegeket az interneten" :D
Szóval eddig jól elvoltál a k.rvákkal, de érzed hogy ez tartósan nem életpálya, meg volt EGY nő aki kihasznált a pénzedért, ami miatt szenvedsz, de mégis arra akarsz építeni, hogy majd valaki a pénzedért legyen veled. Erre nem lehet mit írni...
De most az én szövegemet is elolvastad az interneten, végül is volt haszna megkérdezni
Kérlek. Ne vádaskodj.
Ne fogalmazz félre. Ne csinàlj bohócot belőlem.
Van olyan mosolygós, laza szèp nő aki eltudjq fogadni azt a felállást, hogy költöttek rám, dugtam egy jót, elvoltunk.
Ezeket az állapotokat a környezetemben tapasztaltakra vezetem vissza. Mindegy milyen utat választ az ember. Ahhoz hogy szerelmeskedni szexelni tudjon megfelelő ideig egy ember, ahhoz megkell egyezni egy nővel. Ha tartós szexkapcsolatról van szó a többet akarok mint szexkapcsolat...kategóriában, akkor mondjuk alkalmanként 50 ezer, plusz koktélszerű italt fogyaszt a nő és eszünk is együtt amit sütöttünk. Ebből 6 naponta 1 alkalom kéne egy hónapban minden pszichológiailag sérült férfinek. Ez a tétel 350-400 ezer forint között mozog.
Tervezve a költségvetést 700 ezret kellene keresmi ehhez. Egy közèpkategóriás autóval rendelkezni és jó lakással vagy házzal, amik hitelmentesek. Plusz olyan nővel összejàrni akinek az arc nagyon a mániája.
A testkinézettől és személyiségtől függetlenül is.
Ez még teljesíthető az èletben talán. Bár ha nem kéne nézni a pénzt mert annyi lenne, akkor havi 650 + 150 ezer forintot vennék alapul. És akkor 800 ezres keretösszeg alapján a nyilascsillagjegyü férfi 3 és 6 kedvelt számának alapjául legalább 3 vagy max 6 hónapig egy nővel lenni.
A prostituált és a nem prostituàlt nő tulajdonságát összerakva, kiemelt baràtnői minőséget èlvezni attól a nőtöl, akit magam mellett szeretnék tudni.
És persze indítani bàrmilyen tételnél úgy hogy megcsinàltatom a melleit annak aki már tetszik, mert csak az hiányzik róla. Később ha elhagy még azt is elfogadom mert mellettem volt addig amíg nekem jól esett, kimerült a kapcsolat. Mindent meglehet és megkell beszèlni.
Biztos oka van ha nálam valami nem okés. Ebben a világban sem okés sokminden!
Azért kell megcsináltatni mert sokaknak nincsen. És ámbár vannak nők akiknél nem számít. De vannak olyan anatómiàjú, magasságú, vàllszélességű nők, akik szép bőrrel, szép arccal, jó fenèkkel rendelkeznek. És már csak ez hiànyzik róluk.
Vannak ilyen genetikailag jól fejlett nők is, akik nagymellűek. Archoz, testhez teljesen jók. Azoknak nem kell.
Ha egyszer te is belátod, hogy pszichológiailag sérült vagy, akkor miért könnyebb azt eltervezni, hogy na majd ha 800ezret keresek, akkor majd biztos lesz nőm? Most se azért nincs, mert nem keresel ennyit, hanem mert abban gondolkodsz, hogy a nő annyit tud, hogy van segge, melle, arca, alakja, meg lehet enni amit főz és bele lehet dugni a farkad.
Be kéne látni, hogy a fejedben van valami gebasz és nem a pénztárcáddal van a gond és el kéne menni pszichológushoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!