Dekoltázsban fejlett nők volt már olyan hogy költségvetés tervezésében megegyeztetek?
Ezt úgy értem, hogy amelyik férfi költeni szeretne rátok és/ vagy támogatni benneteket anyagilag, azzal minden hónapra fix megegyeztetek? Pl keres a férfi x összeget abból megmondja mennyi pénze van szabad. Bizonyos arányban ebből a pénzből x összeget rátok költi vagy támogat benneteket, a másik részét pedig az együttlétek-együtt töltött idővel összefüggésben költi el kettőtökre, ezàltal megadva a módját a kapcsolatnak. Miszerint pl az együttlét előtt italvásárlàs és ételalapanyagvásárlás a főzèshez. Italozàs, főzés után együttlét majd aztán evés. Illetve 2 hetente egyszer pl színház vagy billiárdozás.
Ezt most csak példálozva írtam le, de szerintem egy kapcsolat, ami arra épül hogy több mint egy szexkapcsolat de kevesebb mint egy komoly kapcsolat és főként szex, de együtt töltött idő is van benne, az vèleményetek szerint nézhet-e ki így.
Tehát végülis egy jó kapcsolatra vagyok kiváncsi amiben a férfi van felül, vagy nincs felül, de a nő férfiorientált annyira, hogy előzetes megbeszélés alapján annyi időt tölt el a férfival amennyit az szeretne, amennyire annak szüksège van.
Mert én a jövőben úgy igyekszek keresni hogy akár egy ilyen kapcsolatot fentarthassak.
Bocsi, de ezt elolvasni is szörnyű :D és nem teljesen világos, hogy mi a célod ezzel a dologgal, ami "több mint egy szexkapcsolat, de kevesebb mint egy komoly".
Szerintem a dolog vagy az anyagiakon alapul, vagy az érzelmeken, első opciónál erzelmek nincsenek, csak fizetsz a társaságáért meg a szexért. Attól még, hogy együtt mentek vacsi előtt a Lidl-be meg elmentek színházba attól még az szex, vagy jobban mondva érdekkapcsolat marad, és hűséges se lesz hiszen csak a fizetésért csinálja.
Nem lehet hogy az van, hogy normális kapcsolatot akarnál, de az elköteleződést valamiért (bizalmatlanság, önértékelési bajok?) meg akarod spórolni, kiváltanád a pénzzel amit majd a jövőben keresni akarsz?
Egyik híres énekesnőnek is ez lett a "veszte". (Semmiképpen nem szeretnék a sorsára jutni!!!)
Ezenkívül szerencsére egyáltalán nem vagyok egy "szeximádó". (Én a popsiszexet szeretem, de mivel a "pasit" egyre kevésbé érdekli, szakítottam...)
Ezenkívül a brutális meneteket egyáltalán nem bírnám elviselni. Az élet nem lehet egy szado-mazo játék!
4: Miért olyan szörnyű. A környezetemben és a vilàgban azt tapasztalom, hogy a nőket elsődlegesen és akár minden mástól függetlenül a tènyek érdeklik. Szem előtt tartják elsősorban az érdekeiket.
Nem csak szexelni akarok, hanem szerelmeskedni is. Amelyik férfi nem biztos abban hogy komoly kapcsolatot akar, viszont szeretne nemi életet élni tartósan, az általàban tróger vagy kihasznàlósnak tűnhet egy nő szemében. Kivétel lehet akkor ha érdeklődő és segíti, tesz hozzà a nő èletéhez azzal, hogy költ rà.
Szerintem a megegyezés sok esetben járható út az èletben.
Alapvető szimpàtia és a jó kèmia megléte esetén. "Fizetésért csinàlja". Hàt èn olyat nem tudok nem tudok a környezetemben, ahol úgy van együtt a férfi a szèp nőjèvel hogy legalàbb ne tartanà el.
Tehàt ez ígyis úgyis költség.
Meg ez az érdekkapcsolat olyan dolog, hogy lassan már ott tartunk vagy már ott is tartunk èppen hogy jobban megbecsülik a nők azt akihez èrdekük fűződik és szívesebben vannak vele, mint aki csak a làba közepèvel rukkol elő. De nyilvàn embere válogatja.
Mindenki maga tudja min nent keresztül és mennyi ideje van arra hogy a feltétel nèlküli akaratnyilvànítás formàjàban, azaz szimpla emberi szeretet szintű mesèk vilàgàban elkèpzelje a szerelmet és egy jó kapcsolatot amiben èlvezheti a nőt.
Fizetésért csinâlja: Persze hàt a mai vilàgban költeni kell a legtöbb férfinak a nőkre. A kérdés az hogy mennyit. Ennek olyan összegnek kell lennie ami a nőnek kell és megfelel.
Persze normális kapcsolatot akarok. Minden ember akar ilyet, de amit eddig tapasztaltam, az elèg volt.
Túl vagyok 1 éves toxikus kapcsolaton ami sokmindenre megtanított. Nem kívànom senkinek. Azt hittem tudom majd szeretni, annak ellenére hogy a kémia nem igazàn volt meg, próbàltam fejleszteni a körülmènyeket, de visszaélt a helyzettel. Valótlan dolgokat àllított, elhallgatott tènyeket, tartogatott magàban jelentős informàciókat, 2 férfi között jàrkàlt, az idővel jàtszott. Először úgy adta elő hogy èn fogok sérülni, utána később azt àllította ő nem akar sérülni. Azt állította nem érdekli a pènz, miközben az éppen aktuális helyzetében ott volt ahová az érdeke tartotta.
Meghogy hol az egyik fél sérül hol a màsik a vilâgban. Meg ilyen felvetések. Nem kell sérülni, hanem megèlni kell normàlisan azt amit meglehet.
A valosag korrekt emberek között nem cruel intentions.
Van egy olyan fogalom is, hogy kimerülés(?!). Amíg jó együtt addig jó. Gyakorlatilag ami a ferfinek a nő adott, addig az kapott. És nem dirrel durral, meg ujjal mutogatással vàlnak el ha elvâlnak.
Nagy ez a világ, valakinek boldogsàg, valakinek a problèma jutott. Mindenkinek azt az utat kell jàrnia az èletben, ami szàmára mèg megfelelő lehet.
Tételezzük fel hogy nem csak elhiszem, de el is fogadom. Csak amit 32 èv alatt tapasztaltam, az elég volt.
Azt kell értèkelnem hogy akarok-e komoly kapcsolatot valaha. Mert ha nem akkor maradhatnak a prostituàltak.
Amik nem jók mert annàl többre értékelem magam.
Innentől kezdve pedig vagy bonyolult lesz az élet nagyon, vagy nagyon könnyű. De bármilyen női helyzet àll elő,
a lényeg a férfi test minőségén és férfi agyon túlmenően, vagy ezeket LESZÁMÍTVA: a pénz.
Ebből kell ha nem is rengeteg, de sok. Annyi férfi küzd azzal a problèmàval, hogy a számàra megfelelő nőt nem találta vagy nem talàlja. Hàt DOLGOZZUNK MEG ÉRTE.
Így a többi férfinek írom:
Olvassunk szövegeket interneten.Jogi, pszichológia, hirek alapúakat. Hogy minnél jobban vàlasztèkosan tudjunk beszèlni.
Sportoljunk, "álljunk vissza" a sportba. Futàs, fekvőtámasz tartósan már elèg lesz.
Keressük a pènzt. A FŐ DOLGOT ami nèlkül nincs élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!