12 év korkülönbség tényleg olyan sok?
hat akkor haggyjad...ez tenyleg oreg ember. mert nem a kor mutatja hanem hogy hogy alla korahoz. ha vonzonak tartod egy kis kamatyolasra siman de hosszu tavu kapcsolatot nem ajanlok. az en tapasztalatom... en most 34 vagyok a parom 47. 4 eve tok jo volt fiatalos. most kezdem erezni a kor kulonbseget...ahogy halad az 50 fele es pedig csak 34 vagyok.
o a koromban ahogy meseli bulikba jart stb...most mindig faradt , otthon ulunk nincs kedve semmihez. szerintem nem fog sokaig tartani a mi kapcsolatunk mar es nem is ajanlom lanyoknak a koromban a 45+ ferfiakat
Működőképes tud lenni, ha véget ér,akkor nem a korkülönbség miatt. Nekem ez a tapasztalatom. De akarni kell a közös nevezőt.
Az hogy tesztel ezzel az "öreg vagyok" szoveggel, az ok. Indirekte akarja tudni, hogy tényleg komolyan gondolod-e, mertlesznek kihívások a környezet felől a korkülönbség miatt. Fennáll a lelki sérülés veszelye. Se neked. Se magának nem akarja. Téged akarjon, az a lényeg, te meg őt. Minxen kapcsolatban van valami nehezités, most ez adódik lehet.
Akkor nem sok a 12 év ha hasonló a személyiségetek, a világlátásotok, értékrendetek stb.
Szerintem itt inkább az lehetett a gond hogy előre gondolkodott az illető és előre vizionálta hogy mi lesz ha összejöttök és neked később egy veled egykorú pasi kell majd és lecseréled őt.
Vagy a másik amitől még be szoktak ijedni, az a gyerek kérdés. Lehet hogy azt gondolja hogy te még gyereket akarsz szülni, és ő már ebben a korban nem akar, ezért inkább bele sem kezdene veled semmi komolyabba.
Szerintem itt csak az őszinte kommunikáció segíthet, ahol elmondjátok egymásnak a valódi félelmeiteket, és nem mindenféle kifogást mögé bújtok (vagyis leginkább ő bújik).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!