Látássérült fiúként tényleg csak kolonc, teher leszek majd a páromnak? Tényleg csak egy Tényleg csak egy, úgymond, gyerek leszek akire vigyázni kell, akiért oda kell dobnia az életét, a karrierjét a lánynak?
Nekem ortopédiai problémáim vannak, melyek végett egy megterhelőbb nap után fájdalmaim vannak, így bár segítségre nem szorulok, de legtöbbször szoktam kérni, hogy ne legyen rosszabb az állapotom.
Ennek ellenére úgy gondolom, hogy a környezetemben mindig nekem volt a legcsinosabb párjaim, annak ellenére, hogy külsőleg is teljesen átlagosnak vallom magam.
Más már megfogalmazta, de szerintem is a hozzáállásban van a titok. Ne úgy ismerkedj, hogy mit veszít a másik, ha megismer téged, hanem arra koncentrálj,hogy mit veszít, ha nem téged választ.
Csak emberek vannak, nem látok, meg stb. Mindenki kap egy adag csomagot az élettől. A gyengebbnek egy szatyor is elviselhetetlenül nehéz batyu. Mindíg az erődhöz mérten pont annyit kapsz, hogy a döntéseid vigyenek előre vagy hátra, ne a konkrét csomag konkrét súlya.
Nick Vujicic is Mo-on van ma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!