Milyen humort kedvelnek a nők?
Nő vagyok, morbid és alpári a humorom. 🤷🏻♀️ Tapasztalataim szerint sok nő pont ezektől mászna falra, miután meghallják, hogy férfi kollégákkal zajlik köztünk egy ilyen társalgás. Nem nagyon lehet általánosítani.
Ha számodra a közös humor fontos szempont, egyszerűen legyél önmagad. Ha valakinek nem nyerő, legalább addig elmenekül, amíg nem pazaroltál rá túl sok időt. 😆
Nyilván változó. Azt viszont elmondhatom, hogy NEKEM személy szerint mi jön be és mi nem, mert tudom, hogy sokan mások is osztják ezt az álláspontot:
Fekete humor - néha. Megértem, de van amikor már nem vicces, főleg ha non-stop ez megy. Napi egy belefér.
Prolis, szexista, nőket lenéző humor - abszolút kizárva. Nem, nem fogom értékelni azt, hogy kuncogsz azon ha valaki azt mondja, hogy seggbőlszájba.
Egyéb humor, aminek nincs kategórikus megnevezése, jöhet bármikor.
Viszont azon jellegű humorok amik valamilyen társadalmi sztereotípiára épülnek, szintén csak ritkán/néha férnek bele. A szőke nős vagy rendőrös viccek is fárasztóak lesznek egy idő után, mértékkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!