Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Milyen humort kedvelnek a nők?

Milyen humort kedvelnek a nők?

Figyelt kérdés
A nőknek valamelyest más humorérzékük van. Például mi barátainkkal gyakran abszurdabb poénokat szoktunk mondani egymásnak, és ilyet pedig azért nincs merszem ellőni egy első randin.:D Mivel érdemes akkor próbálkozni?

2023. márc. 12. 13:52
 1/8 anonim válasza:
nem nagyon van humorérzékük, tisztelet a kivételnek
2023. márc. 12. 13:57
 2/8 anonim válasza:

Nő vagyok, morbid és alpári a humorom. 🤷🏻‍♀️ Tapasztalataim szerint sok nő pont ezektől mászna falra, miután meghallják, hogy férfi kollégákkal zajlik köztünk egy ilyen társalgás. Nem nagyon lehet általánosítani.

Ha számodra a közös humor fontos szempont, egyszerűen legyél önmagad. Ha valakinek nem nyerő, legalább addig elmenekül, amíg nem pazaroltál rá túl sok időt. 😆

2023. márc. 12. 14:09
 3/8 anonim válasza:
A nők ugyanúgy különböznek humor terén egymástól, mint a férfiak. Vannak, akik szerint a Sas-kabaré humoros, mások szerint Bagi-Nacsa, vannak, aki szerint az amerikai vígjátékok többsége is humoros, de nőben is van olyan, aki szerint a humor Monthy Python-nál, Laár Andrásnál, vagy Woody Allan-nél kezdődik.
2023. márc. 12. 14:16
 4/8 anonim válasza:
Fekete humor jöhet mindig. N
2023. márc. 12. 15:41
 5/8 anonim válasza:
Ez változó. Nekem általában szarkasztikus és kicsit sötétebb a humorom, de szoktam kifejezetten morbid vagy disznóbb is lenni, néha meg fárasztó szóviccekkel állok elő. Hidd el, ha valaki megkedvel (és tetszel is neki), akkor a nagyon szélsőséges esetektől eltekintve (pl. erőltetett ökörködés vagy folyamatos disznó poénok stb.) szinte "bármilyen" humorra vevők lesznek. Velem előfordult, hogy kollégákat-kolléganőket addig röhögtettem ebéd közben, amíg majdnem megfulladtak, az egyik nő meg majdnem bepisilt.
2023. márc. 12. 21:08
 6/8 anonim válasza:

Nyilván változó. Azt viszont elmondhatom, hogy NEKEM személy szerint mi jön be és mi nem, mert tudom, hogy sokan mások is osztják ezt az álláspontot:

Fekete humor - néha. Megértem, de van amikor már nem vicces, főleg ha non-stop ez megy. Napi egy belefér.

Prolis, szexista, nőket lenéző humor - abszolút kizárva. Nem, nem fogom értékelni azt, hogy kuncogsz azon ha valaki azt mondja, hogy seggbőlszájba.

Egyéb humor, aminek nincs kategórikus megnevezése, jöhet bármikor.

Viszont azon jellegű humorok amik valamilyen társadalmi sztereotípiára épülnek, szintén csak ritkán/néha férnek bele. A szőke nős vagy rendőrös viccek is fárasztóak lesznek egy idő után, mértékkel.

2023. márc. 13. 06:34
 7/8 anonim válasza:
99%-uk befásult szar
2023. márc. 13. 13:52
 8/8 anonim válasza:
Az olyat, amit egy számukra jó pasi ad elő.:)
2023. márc. 14. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!