Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Tényleg ennyire semmirevalók...

Tényleg ennyire semmirevalók a társkeresők?

Figyelt kérdés
Pár napja voltam fent,őszintén botrány ami ott megy. Oktalanul rám ír és beszól a semmiből,meg általában mind messze él. Vagy nem is írnak csak likeolnak. Én tényleg nem értem ezt másnak is így volt?
2023. márc. 12. 11:25
1 2
 11/19 anonim válasza:
Semmit nem ér kivéve ha 10/10 vagy, valami fullos egyetemre jársz, szeretsz Netflixezni és tökéletesen lőtt filmbeillő képeid vannak
2023. márc. 12. 14:17
 12/19 anonim válasza:
Nekem férfiként vannak rossz tapasztalataim. Fb társkeresőn pl. csak úgy tudsz kommunikálni, ha matched van, ezért jelölgetek meg nőket. Badoo-n kreditekért tudsz írni, viszont ott is ha matched van, akkor ingyenes. Meg én egyébként úgy vagyok ezzel, hogy random nem nagyon írogatok senkinek, megvárom, hogy visszajelöljenek, bár a nők nagy része eleve nem is akar fizetni semmilyen szolgáltatásért, így nem látják, ha lájkolok. Viszont volt egy-két matchem, írtam az adott csajnak, de 99%-ban nem is reagáltak. Akkor minek jelöltek vissza? Egy normális hangvételű, érdeklődő üzenetre sem képesek visszaírni. Volt, hogy egyedülálló anyukának írtam Badoo-n (kreditért, szóval nem volt match), ő sem méltatott válaszra, csak egy rendszerüzenetet kaptam, hogy X. Y. nem akar velem beszélni. Én vékony típus vagyok, erre ha meg is néz valaki vagy lájkol, az zömmel a kórosan elhízott kategória. A gond szerintem azzal van, hogy az emberek nagy része azt hiszi, hogy neten bármi megtehet, hazudhat, leléphet, gyűlölködhet, sértegethet másokat.
2023. márc. 12. 17:29
 13/19 A kérdező kommentje:
#12 a Facebook társkereső énis voltam de az nekem nem vált be,alig voltak rajta illetve egyáltalán nem írt senki,nekem sokszor még akkor se írtak mikor vissza likoltam őket. És én meg ezt nem értem hogy akkor minek likeolt ha tudja hogy úgy se ír rám. A tinderrel az a gond hogy fizetős. Az elittárson gondolkodtam de az is fizetős meg azt hallottam az sem annyira. Én így ezért döntöttem annál,nincs értelme fent lenni ilyen oldalakon. Ahogyan az élet sodor de én mindenképp azt tudom mondani élőben való ismerkedés a legcélszerűbb. én mindig várok általában én úgy vagyok vele a férfinak kell először kezdeményezni. Tehát én eddig is elvoltam csak kíváncsiságból mentem fel az oldalakra de rájöttem ha ilyenek vannak inkább jobb egyedül. Aztán majd ha összefutok egyszer valakivel akiben tényleg látom azt hogy komolyan gondolja és már látom a tekintetéből hogy tényleg velem gondolja a kapcsolatot akkor megyek bele a kapcsolatba.
2023. márc. 12. 18:54
 14/19 anonim válasza:
Nem sok értelmük van, én is próbálkoztam sokat velük férfiként. Erről az oldalról nézve pl az a gond, hogy arányaiban mondjuk úgy minden hölgyre jut legalább 5 férfi, ha nem több, aztán általában a rmenősek szoktak úgymond előnyben lenni, bár ahogy olvasom sokan a határokon is átmennek.
2023. márc. 13. 01:32
 15/19 anonim válasza:
Ha nem hiszel az online társkeresésben, miért voltál társkeresőn?
2023. márc. 13. 13:53
 16/19 A kérdező kommentje:
Hogy megpróbáljam.
2023. márc. 13. 18:39
 17/19 anonim válasza:
🙄🤦🏻‍♂️😆
2023. márc. 13. 22:00
 18/19 A kérdező kommentje:
Az igen ez értelmes komment úgy látom. Istenem..
2023. márc. 13. 22:05
 19/19 anonim válasza:
Nekem bejött a társkeresőzés. Utóbbi 2 és fél évben használtam párszor összesen kb 5 hónapot. 12 lánnyal randiztam onnan, 2 kapcsolat, 4 alkalmi a statisztikám.
2023. márc. 14. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!