Lányok, valaki jön ETELE Plazaba kupon napozni márc. 25-én, szombaton? (26/F)
Ez amolyan nem szokvanyos randi fajta lenne. :D
Jóóó, nyilván csak ha ez alatt a 2 hétben megismerjük annyira egymást, hogy érdemes is lesz talizni. :D
Most ha ezen múlik fizethetem.
Csak annyi a lényeg, hogy kiderüljön addig a 2 hétben, hogy van-e értelmes közös témánk, érdeklődésünk.
Ha egy húron vagyunk, most nem egy bevásárloson fogok szarozni, hogy fizesd magadnak, ha már úgyis én találtam ezt ki. :D
Én menek. De hamár ugyis eggyütt töltsük ezt a csudálatos napot, kó rendeljé má egy hintót nekem és lepjé má meg egy csomag szotyolával, ha má ilyen jóféle arc vagy.
Köszi
Hát igen, a távolság az nem túl kedvező...
Hova valósi vagy?
Ahogy nézem már kijött a Sikoly 6.
Ha olyan ír, aki szereti a horrort, akkor azt is megnézhetjük utána, vagy csak beülhetnénk valahova vacsizni is akár.
Persze már közeleg az időpont.
Ha valaki jönne, akkor még a napokban írjon, mert 1-2 nappal előtte elkezdve a beszélgetést, elég furán jönne ki, hogy
úgy találkozunk, hogy alig tudunk valamit a másikról.
Komolyan nem veszed észre, hogy mindenki csak viccet csinált ebből a szánalmas vergődésedből?
Én komolyan gondolom. Aki viccet csinál belőle arra nem reagálok.
Ha meg nem lesz jelentkező végül, akkor sincs semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!