Lányok, ahogy a művelt francia mondaná : "Let's play a game!" A játék lényege: Mit tudsz te hozzá adni?
Amit én tudok adni:
30as évei végén járó 180+ magas, 90 kilogramm súlyú egyed. Lakás van, kocsik vannak, 7 számjegy megvan. 10 év utazás, 2 folyékony idegen nyelv.
160 magas, 58 kg, ház, két autó, mérnöki diploma, 4 számjegy (euróban), 3 folyékony nyelv meg egy "elboldogulok" kategória, sok éves, jó párkapcsolat.
Szóval nekem nem sok pluszt jelent amit fel tudsz mutatni
Ehhez hozzáadni?!
Inkább elvenni! :D
Azt nem értem hogy 7 számjegyért hanyatt kéne dobjam magam? Vagy inkább a kocsik miatt? Nagy jó lehet több kocsit egyedül vezetni. Lakás miatt esetleg? Az nekem is van. 2 nyelv miatt? Én is beszélek angol, magyar, német nyelveken. 30-as évei végén járó magas 90kg-s személytől? Azt Tinderen is találnék bőven. 10 év utazást nem is tudom hova tenni, jó neked I guess.
Nos, ez az én "építőjellegű" véleményem, ha ezt nevezhetjük szerény leírásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!