Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » ??Kicsivel több mint féléve...

??Kicsivel több mint féléve megismertem egy lányt messengeren beszéltünk…

Figyelt kérdés
szinte minden nap rengeteget és vége lett sosem találkoztunk pedig én nagyon akartam fölöslegesen el is mentem egy talira amit megbeszéltünk.. A kérdésem az lenne hogy hogyan felejtsem el miért van az hogy ennyire kötődök miközben sosem láttam nagyon megszerettem de így nem működött/működik akármit is ír hogy szeret meg velem akar lenni de akkor nem értem tényleg és lényegtelen is már ez csak el akarom engedni ami nem olyan egyszerű valamiert..:/
2023. márc. 4. 02:38
 1/7 anonim válasza:
Valószínűleg valamiben kamuzott, és fél a valóságot bemutatni.
2023. márc. 4. 05:17
 2/7 anonim válasza:
szerelmes vagy és a csaj (már ha tényleg az volt) kidobott, ezt nehéz feldolgozni de az idő minden sebet begyógyít! jobb fél év után mint x év után, ez a jó oldala!
2023. márc. 4. 06:05
 3/7 anonim válasza:
Végül is ez egy plátói, vak kapcsolat volt. Fél év alatt azért erős kötődés ki tud alakulni. Az a baj, hogy írásban ezek nagy része hamis. Benned alakult ki, képzeleted szüleménye, hiszen írásban a kommunikáció a valósághoz képest fényévekre van. Felejtsd el és tanulj belőle. Legközelebb ne kínlódj írásban, semmi értelme. (én is tapasztaltam sajnos)
2023. márc. 4. 07:41
 4/7 anonim válasza:

Ebből megtanulod, hogy pár hét után személyes találkozó.

Más út nincs.

2023. márc. 4. 12:27
 5/7 anonim válasza:
Csak az agyad kreálja neked ezt a virtuális valóságot. Aki erre vevő, nagyon könnyedén betudja szippantani a másik felet, legyen szó bármiről. Eleve sosem találkoztál vele, nem is tudod milyen arc mimikája, a testbeszédje, egyáltalán mennyire jó vele élőben beszélgetni és társaságába lenni. A másik meg az életed nem kiegyensúlyozott, mert ha az lenne, akkor nem estél volna ennyire bele, mert világosan látszik ebben a messengeres beszélgetésbe lelted meg az örömödet. Miközben lehet a másik fél részéről csak hülyítés ment, de ha nem is az, csak unalmában írt neked, vagy vágyott hogy vki ennyire körülrajongja. Veszélyes a netes élet, mert nem egyenlő a valósággal és kinti dolgokkal. Jó példa ha nézel ytb egy természetbeli filmet, ahol pl erdőben járnak és mindennap nézed ezt. Majd egyszer csak te magad kimész az erdőbe és meglátod, mennyi hangya mászik rajta, vagy hogy az a erdő nem is olyan, mint a videón látottak, mert ott te magad éled át.
2023. márc. 4. 12:41
 6/7 anonim válasza:
Ez sovány vigasz lesz, de az emberek többsége sajnos ilyen. Vagy kamuznak, és gyávák bevallani az igazságot, vagy csak ideig-óráig érdekled őket, de sokszor azt sem komolyan, csak időtöltésnek vagy egótuningnak vagy jó számukra. Sajnos én is hozzád hasonló lelki alkat vagyok, próbálok normális és érdeklődő lenni, próbálok megbízni másokban, próbálom elhinni, hogy a soron következő ember végre más lesz, mint az addigiak, próbálom elhinni, hogy na, ebből talán végre lehet valami. Az emberek többsége viszont szar alak, és pl. a netes ismerkedést sem veszi komolyan. Próbáld elterelni valamivel a figyelmedet, akár ismerkedhetsz is, idővel meg elfelejted azt, aki ilyen patkány módon viselkedett veled (és ez egyébként őt minősíti, nem téged).
2023. márc. 4. 18:20
 7/7 anonim válasza:

Fèl év alatt azért fel lehet építeni egy virtuális személyiséget, ami köszönőviszonyban sincs a valósággal. Ezért jobb a személyes találkozót max néhány hetes online beszélgetés után megejteni.

Ha valami gáz indokkal lemondja a találkozót, vagy nem megy el, de utána még online akár beszélgetni, abba nem biztos, hogy érdemes belemenni.

Ha kezdettől egyértelmű, hogy az ismerkedés netes kereteken belül marad, akkor viszont nem kell túlgondolni a kapcsolatot.

2023. márc. 5. 06:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!