Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Vannak itt olyan nők, akik...

Vannak itt olyan nők, akik nem szeretik a kutyákat? :)

Figyelt kérdés
2023. febr. 27. 20:10
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
7-es vagyok. Azért, mert valaki inkább macskás, még nem muszáj, hogy ellenérzései legyenek a kutyákkal és fordítva se. Nekem macskám van, és ha csak ez a két opció van vagy-vagy alapon, akkor mindig inkább macskát tartok, de idegenkedek az olyan emberektől, akik nem szeretik a kutyákat.
2023. febr. 28. 16:37
 12/21 anonim válasza:
Nekem mondjuk pont azokkal az emberekkel van bajom, akik nyíltan gyűlölködnek a macskákkal szemben. Fogalmam sincs, hogy szerinted ez miért és milyen környezetben elfogadható.
2023. febr. 28. 17:26
 13/21 A kérdező kommentje:

11-es.

Én konkrétan tudomást sem szeretnék a kutyákról venni. Amíg távol vannak tőlem, és nem kell elviselnem azt, hogy az orrát bedugja a seggembe, meg felugrál a fejemig, és a péniszemnél szagolgat, addig felőlem ott vannak, ahol vannak. Az olyan embereket viszont nem szeretem, akik nem képesek felfogni, hogy nem vagyok kiváncsi a kutyájára, és nem képes rászólni, hogy ne ugráljon fel, vagy nem fogja vissza, ha megindul felém, vagy elkezd nyalogatni. Amit meg egyes emberek leművelnek(főként nők) a kutyájukkal, az meg egyenesen taszító. Így én ezért jelentem ki, hogy nem szeretem a kutyákat és kész. Tartsa mindenki ezt tiszteletben. Mindig azzal érvelek, hogyha jön hozzám valaki, és nem szereti a macskákat, akkor én azt el tudom fogadni, és a macskám biztos, hogy nem fogja azt csinálni, mint a kutya, hanem jó messziről elkerüli. Nem fogom ráerőltetni ezekre az emberekre a macskám,hogy de -de , simogasd, dorombolj neki, visszadorombol.

Fordított esetben viszont 10/9 azt mondja, hogy jaj hadd ugráljon csak örül, nyugi csak megszagolgat.. jaj csak kicsit csipkedi az ember lábát, de nyugi 2-3 napig lila csak, utána elmúlik. Jaj csak azért nyal körbe, mert örül neked..

Szóval érted. Nekem ez már intimszférába behatolás, és én ezt nem viselem el.

2023. febr. 28. 18:23
 14/21 A kérdező kommentje:

12-es.

"Fogalmam sincs, hogy szerinted ez miért és milyen környezetben elfogadható."

Ezt hogy érted? Én ilyet nem írtam sehol.

Én vesztem már össze rengeteg emberrel, amiért akár az utcán is képes belerúgni egy macskába, ha az odamegy hozzá 1 méterre.. Az ilyen embereket nem tudom hova tenni. Macska csak nagyon nagyon kivételes esetekben mászik bele az ember képébe, főként csak abba, akibe megbízik.

Ezzel szemben egy kutya az nagyon kellemetlenül tud nyomulni.

2023. febr. 28. 18:25
 15/21 anonim válasza:
Úristen, ez már súlyos...
2023. febr. 28. 18:58
 16/21 anonim válasza:

Na, mindegy szerintem ez nem társkeresős kérdés.

Én talán a kisméretű kutyákkal talán hosszabb távon meg tudnék barátkozni - nő létemre.

Vannak, akik az izgő-mozgó élőlényeket nagyon is szerethetik.

Családtagként kezelhetik.

Az én jelenlegi "párom" meg a menhelyre vitte a macskákat. Magamban kissé "szívtelen"-nek bélyegeztem. De aztán meghallottam a telefonba, hogy rajong a cuki kis állatok láttán mégis...

Nem vagyunk szerintem egyformák.

2023. febr. 28. 19:05
 17/21 A kérdező kommentje:

Szerintem meg tarskeresos, mert egy kutyaimádóval nem jönnénk ki.

És azt jobb tisztázni az elején.

2023. febr. 28. 20:26
 18/21 A kérdező kommentje:

De látjátok ez a gond. Ha valaki így mer írni az érzéseiről, hogy nem szereti a kutyákat,mert...

Az egyből máglyára megy.

De, ha valaki leír abszolút hülye indokokat, hogy miért utálja a macskákat, akkor azt el kell fogadni mindenkinek.

Nem az adott egyénnel van a baj, hanem a társadalommal

2023. febr. 28. 20:27
 19/21 A kérdező kommentje:

"Vannak, akik az izgő-mozgó élőlényeket nagyon is szerethetik.

Családtagként kezelhetik."

Ezt el kell fogadni. De, ha valaki nem rajong értük, akkor az súlyos..

2023. febr. 28. 20:28
 20/21 anonim válasza:
Igen értjük na, most már eredj aludni
2023. febr. 28. 22:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!