Az normális hogy valaki beléd szeret még ha tudja is hogy mozgásszervi fogyatékos vagy?
Ez attól függ. Láttam én már férfiként olyan lányt karok nélkül, aki nagyon szép volt, kedves, aranyos, mosolygós, erős volt lelkileg, és valószínűleg hitt is Istenben (ezt nem tudom, mert csak az interneten láttam), és ez valahogy megfogott, nem azt nézem, amije nincs, hanem azt, amije van. A fogyatékosság sok féle dolgot jelenthet, lehet, testi, lelki, vagy szellemi. De hogy van-e az illetőnek sugárzó lénye, az szerintem nagyon fontos.
Hogy megtudjuk, mi a valóság, és igazság, ahhoz mit is kell tennünk? Meg kell kérdeznünk a másik felet, hogy miért szeret minket, mit gondol rólunk. Ez egy "normális" kapcsolatra is éppoly igaz, mint egy ilyenre. Ezt a kérdést szerintem mindenkinek, minden esetben fel kellene tennie. A legtöbb házasság azért megy tönkre, mert előtte nem beszélgettek eleget egymással a felek, és nem derült ki, hogy igazából össze sem illenek. Az pedig, hogy Isten mit gondol erről, már nem is nagyon érdekes sokak számára sajnos. Pedig mennyivel szebb világban élhetnénk Isten szeretetében?! Kevesebb háború, kevesebb lopás, kevesebb bántás, kevesebb agresszió, több tisztelet, több szeretet, több kedves, több figyelem, több szolgálat, több alázat, kevesebb ego.
Szóval beszélgessenek erről egymással, és ki fog derülni, mi az igazság/valóság. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!