Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Az normális hogy valaki beléd...

Az normális hogy valaki beléd szeret még ha tudja is hogy mozgásszervi fogyatékos vagy?

Figyelt kérdés
2023. febr. 23. 20:09
1 2
 1/11 anonim válasza:
Az nem normális, hogy ilyen kérdés megfordul valaki fejében.
2023. febr. 23. 20:17
 2/11 anonim válasza:
Persze. Miért ne lenne normális?
2023. febr. 23. 20:25
 3/11 anonim válasza:
Teljesen normális.
2023. febr. 23. 20:32
 4/11 anonim válasza:
Oké, szerintem ne legyünk álszentek: a magyarok nem igazán szeretik azt, aki valamilyen formában eltérő az átlagtól, így ha valaki mégis megkedvel egy bármilyen fogyatékkal élőt, akkor az nagyon ritka kivétel, és meg kell tartani/becsülni.
2023. febr. 23. 20:48
 5/11 anonim válasza:
Vannak szélsőséges gondozási ösztönnek rendelkező emberek, náluk gyakori az ilyen kapcsolat, csak a "szeretett" fél legyen tisztában azzal, hogy a gondozási ösztön kiélése után a kapcsolat csak akkor marad fenn, ha a "szeretett" fél egyéb saját erényekkel tudja hosszabb távon maga mellett tartani a partnert.
2023. febr. 23. 20:55
 6/11 anonim válasza:
Fogadás tétje/tárgya/áldozata lettél.
2023. febr. 24. 05:52
 7/11 anonim válasza:
Nehéz időket élünk. Nem hagyhatunk senkit hátra, mert mi összetartozunk, így hát össze is kell szedni mindenkit.
2023. febr. 24. 06:19
 8/11 anonim válasza:
Lehet, hogy senki masnak nem kell, igy beeri egy mozgasserulttel is.
2023. febr. 24. 07:58
 9/11 anonim válasza:
Persze, hogy lehetséges! Az viszont igaz, hogy nem egyszerű rátalálni és megtartani egy olyan embert, aki ezt elfogadja. Attól is függ, hogy képes vagy-e önálló életvitelre, vagy sok dologban segítségre szorulsz. Nekem sikerült, bár én nem mozgásomban vagyok korlátozott, vak vagyok, gyermekem is van, úgyhogy hihető. Nekem teljesen ép párom volt, csak megözvegyültem. Most egyedül nevelem a kislányom, mindenféle gond nélkül ellátom, jövünk-megyünk a világban, stb.
2023. febr. 24. 09:09
 10/11 anonim válasza:
Örülj, ha végre találtál valakit, aki a fogyatékosságod ellenére meglátta benned a szeretetre méltó embert!
2023. febr. 24. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!