Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Munkahely mint lehetséges...

Munkahely mint lehetséges opció társkeresésre?

Figyelt kérdés

Most fogok munkahelyet váltani, az előző helyen 7-en dolgoztunk ott rajtam kivül még egy hölgy volt szingli. Nála jó is voltam viszont nekem nem tetszett. Most egy nagyobb céhez kerülök ahol több 100 vagy lehet 1000 ember is dolgozik, főleg nők. Nem ez a váltás oka egyébként.

De felvetődött ötletnek ugyanis már évek óta egyedül vagyok. Sajnos nem járok sehova, de szó szerint sehova a mindennapokban. Kb a 2 utcával arrébb lévő boltba. Nincs már olyan társaságom akik hasonló életszakaszban vannak mint én. Akik szinglik azok már a fővárosba költöztek és ott élik az életüket (bár messengeren minden nap tartom velük a kapcsolatot), a másik részüknek már van kisgyerek, feleség (na velük már teljesen eltávolodtunk egymástól).

Nem érzem magam semmilyen tulajdonságommal átlag alattinak.

Talán annyi, hogy nem vagyok társaság kedvelő, de ez sem teljesen igaz mert mikor olyan barátom akivel már 10 éve jóban vagyok hazautazik akkor mindig belecsapunk az éjszakába és akkor másnap reggelig nincs megállás.

2023. febr. 17. 22:57
 1/8 anonim válasza:
Házi nyúlra nem lövünk..!
2023. febr. 17. 23:02
 2/8 anonim válasza:

Jó hosszan írtad a semmit.

A válasz igen, lehet ismerkedni ott. De ehhez bátornak és bevállalósnak kell lenni.

Az, hogy a kolléganőd nem tetszett neked... hát, látod, mit okoz. Ha válogatsz, egyedül maradsz. Ezt is vésd eszedbe.

2023. febr. 17. 23:16
 3/8 anonim válasza:
Hát, nekem kellemetlen lenne munkahelyen belül randizgatni, főleg ha nem jön mégsem össze valami indok miatt vagy ha szakítunk esetleg.
2023. febr. 17. 23:17
 4/8 anonim válasza:
Miért ne?
2023. febr. 17. 23:30
 5/8 anonim válasza:
Hát, nem véletlenül vagy évek óta egyedül....
2023. febr. 17. 23:39
 6/8 anonim válasza:
Remélem, egyik leendő kolléganőd sem esik bele egy ilyen tirpák paraszt hálójába.
2023. febr. 17. 23:49
 7/8 anonim válasza:
Mert mi ezen a parasztság. Igenis legyenek elvárásai mindenkinek
2023. febr. 18. 12:45
 8/8 anonim válasza:
#7 a gerinc ami tartást ad nem az álló farok 😀így igaz. Nekem se kellett volna soha lejjebb adni.
2023. febr. 18. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!