Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Asszonyok, Jányok valakinek...

Asszonyok, Jányok valakinek lenne kedve ismerkedni egy magamfajta gyökérrel? :D Kor/F

Figyelt kérdés
2023. febr. 4. 17:14
1 2
 11/16 anonim válasza:
Pénzed van?
2023. febr. 4. 18:31
 12/16 A kérdező kommentje:
Relatív. XD Nem üres számlával rendelkező, hitelmentes milliomos gyökér egyed vagyok. (khm. khm. ez milliomos eléggé tág fogalom, mert lehet 1millió illetve 999millió is) :D
2023. febr. 4. 18:40
 13/16 anonim válasza:
Milyen nőt akarsz?
2023. febr. 4. 19:03
 14/16 A kérdező kommentje:

Hát, 2 lába van, 2 keze, lehet szőke/barna/vörös/fekete hajú. Külső tökmindegy. Neki se legyen ki mind a 4 kereke. Ne legyen búval b*szott, de tudjon komoly is lenni, azaz szituáció függő. Rendelkezzen némi empátiával, de azért ne olyan sokkal. Pl. ne osztogassa el a félfizetését a kamu képeslaposoknak az aluljáróban. De ne legyen egy bunkó. Érdeklődési köre pedig legyen szerteágazó. Szeressen mászkálni ide-oda. Pl. szeresse a kinti illetve benti programokat is(pl. kirándulás, új helyek felfedezése, dolgok kipróbálása), azaz ne legyen szobanövény. De ha úgy van, akkor lehet bekuckozós program is. (sorozat, film, társasjáték stb.) Azaz, leginkább amit mind2 fél jónak lát. Szeressen néha egyedül dolgokat csinálni, nem akaszkodik rá a másik félre 0-24 órában.(Szerintem ez eléggé megterhelő tud lenni, mind2 fél számára) Lehessen tőle új dolgokat tanulni. :D

Tolerálja a szétszórtságomat, néha elfelejtek dolgokat és valamikor ezek a dolgok nagyokat koppannak. Főleg ha a kocsin felejtem és úgy indulok el. :D

Nagyjából ennyi. :D

2023. febr. 4. 19:57
 15/16 anonim válasza:
Ez szép,és te milyen vagy?
2023. febr. 4. 20:00
 16/16 A kérdező kommentje:

Állandó fix munka hellyel rendelkező emberke vagyok.

Külsőre, kék szemű, szőke hajú, átlagos testalkattal rendelkezem. Koromhoz képest jóval fiatalabbnak nézek ki, van hogy még a személyim is elkérik, így közel harminchoz.

Magamat empatikusnak, segítőkésznek tartom. Kissé introvertált, azaz sok idő kell még oldódni tudok, pár emberes társaságban felszabadultabban mozgok. Szeretek filmeket, sorozatokat nézni, kimozdulni, de ha van kivel egyedül unalmas. Örülök ha tudok tanulni új dolgokat. Sokszor van jó kedvem, olyankor van hogy kicsit túl tolom a dolgokat. :D

Negatív dolgok:

Nehezen tudok oldódni idegen társaságban. Van mikor a másoknak való segítés a saját káromra megy. Kissé szétszort vagyok, elfelejtek dolgokat. Illetve van mikor tevékenységeket szeretek halogatni. Valamikor ha zavarban vagyok, akkor elkezdek dadogni, nem artikulálok illetve hülye fejeket vágok. Ami nagyon nagy hátrány ilyen téren.

2023. febr. 4. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!