Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Magas férfiakkal szeretnék...

Magas férfiakkal szeretnék ismerkedni, vagytok itt páran?

Figyelt kérdés

185 cm feletti férfiakkal ismerkednék. Én magam is eléggé magas vagyok, ezért lenne fontos.

25N

2023. febr. 3. 14:50
1 2 3 4
 21/32 anonim válasza:
#18: Ha lehet, akkor inkább választom a testi "törpeséget", mint azt, hogy hozzád hasonlóan szellemi törpe legyek.
2023. febr. 3. 18:11
 22/32 anonim válasza:
20-as, de csak azért nem nagy, mert mindenki behazudja a sajátját 20 centisnek. Egyébként Magyarországon 16,5 cm az átlag péló méret. Amiből nem tudom, mennyi az igazság, és mennyi az önbecsapás.
2023. febr. 3. 18:12
 23/32 anonim válasza:
#24: Hmmm, hát egy intelligens nő azért többet is elvár egy férfitól, mint csak azt, hogy magas legyen, másrészt magadról sem írtál semmit, gyakorlatilag zsákbamacskát kellene vennie az érdeklődőnek. Sem önmagadról, sem a másik féllel szembeni elvárásaidról nem írtál semmit, pedig sok felesleges körtől megkímélnél mindenkit. Olyan szó nincs, hogy "lekövetkeztetni", és olyan sincs, hogy "mostmár", a helyes vesszőhasználat pedig csodákra képes. Mondjuk valahol megtisztelő, hogy a sok nem vicces fiú közül ennyi időt és energiát szentelsz csak rám, egyébként számomra szórakoztató a hozzád hasonló emberkék nyafogása.
2023. febr. 3. 18:47
 24/32 A kérdező kommentje:
Tőled is nagyon megtisztelő hogy egy számodra nem intelligens nő kérdése alá kommentelsz még mindig. A privát üzenet funkcióról hallottál már? Képzeld el hogy ott képes vagyok leírni naaagyon sok mindent magamról ha ír valaki 😉😉 a te bajod viszont az hogy rohadt unalmas az életed és/vagy bántottak gyerekként (vagy még most is bántanak) és gyakorin próbálsz veszekedni meg provokálni másokat hogy jobban érezd magad mások cseszegetésével. Képes voltál most gépelési hibába belekötni, gratulálok xd
2023. febr. 3. 18:57
 25/32 anonim válasza:
Kamu, nem válaszol privátra
2023. febr. 3. 19:10
 26/32 A kérdező kommentje:
De igen 😚
2023. febr. 3. 19:12
 27/32 anonim válasza:
Számítsatok csak a tücsökciripelésre :D
2023. febr. 3. 19:41
 28/32 anonim válasza:
Volt egy lány itt gyakorin, aki lescreenelte, hogy valami 600 privátot kapott. Szóval nem lehet mindenre válaszolni XD
2023. febr. 3. 20:33
 29/32 anonim válasza:
A legmagasabb nyer, kezdődhet a verseny :D
2023. febr. 3. 20:51
 30/32 anonim válasza:
van minimum D-s melled? ha nincs ne szólj hozzám
2023. febr. 5. 00:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!