Hol tudnék gazdagabb férfiakkal ismerkedni?
Besokalltam egy picit és őszintén rájöttem, mindegy kivel, hol, merre meddig ismerkedem, csak rossz vége van. Állandóan kihasznalnak és megszivatnak. Akkor legalább akkor pénze legyen, ha kihasznál, nem?
Kérlek, ne írjatok privatban vagy kommentben csúnya dolgokat, köszönöm!
Tudom, csalódott vagy, de én a helyedben nem adnám el magamat, mert rosszul fogod magadat érezni. Inkább válj te magad gazdaggá. Mennyivel menőbb már, ha te magad vagy a gazdag üzletasszony. És ez nagyon fog imponálni majd a sikeresebb férfiaknak, hogy saját egzisztenciád, üzleted van, ez nagyon szexi.
A gazdag férfiak úgyis tudni fogják, hogy csak a pénzükért vagy velük, ezt rögtön meg lehet érezni. És így még inkább tárgyként fognak kezelni téged.
De ha nagyon akarsz találkozni velük, akkor szerintem nézd meg, hogy mik azok a szakmák, amik nagyon sokat fizetnek, nézd meg, hogy a vállalkozók milyen rendezvényekre, konferenciákra, szemináriumokra mennek és ott ismerkedj.
Vagy olyan szórakozóhelyek, ahol nagyon magas árak vannak, így nagyobb a valószínűsége, hogy vannak ott gazdagabbak is.
De vigyázz, mert sok a bűvész. Bankár barátom mondta, hogy sok ismerőse megvesz egy Porsche-t vagy Teslát, de egy pici kis garzonban lakik.
puncs.hu
szerintem a legnagyobb ostobaság gazdag pasival kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!