Eddig ez nem volt szempont, de mostmár lehet az?
Szóval eddig nem érdekelt, hogy milyen anyagi háttérrel rendelkezik valaki, mert én nekem is elég jó, és valószínűleg a gyerekeimnek és unokáimnak sose lesz problémája. Vagy legalábbis biztos kényelmesen fel tudom nevelni őket. Viszont most egy olyan személlyel ismerkedtem, akinek az édesapja olyan céggel rendelkezik, ami többmilliárdos forgalmat csinál évente. Nyilván ebből max 100 200 millió amit ki tud venni (építési vállalkozó, ez egy tipp) de azért ha egyszer a gyerekei megöröklik, az akkor is, 50 100 millió évente páromnak. Nyilván ha működik tovább rendesen a cég de ez most mindegy. Nem lenne rossz úgy házasodni, hogy ilyen anyagi háttérrel rendelkezik valaki, hogy ne csak én legyek aki beleöli a tízmilliókat a gyereknevelésbe pl.
Ő teljesen átlagos életet él, nem mondaná meg az ember, hogy mi a helyzet otthon. Hogy lehet így ismerkedni? Hogy lehet jómódú partnert kifogni, hogy mindkét oldalról nagyot örököljön majd a gyerek, és sose legyen a családnak anyagi problémája?
Ő vagy a családja?
Én mindenképpen olyan párt szeretnék (olyan is lett) aki saját maga megállja a lábát a világban. Nem a családjából él. Egy felnőtt, önálló, értelmes ember. Utána meg már úgyis közösen alakítjuk az életünket.
Szóval nekem a te szempontod fura.
Nem, én nem gondolok ilyenre, hogy mit fogok örökölni, vagy hogy a férjem mit fog örökölni. Nem is vagyunk rászorulva. Köszönjük szépen, a gyereket is fel tudjuk nevelni és elindítani a saját pénzünkből.
Persze, fontos, hogy ne valami naplopóval, vagy szerencsejátékossal kösse össze az ember az életét. De szerintem te már átestél a ló túloldalára. Ez már túlzott anyagiasság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!