Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Eddig ez nem volt szempont,...

Eddig ez nem volt szempont, de mostmár lehet az?

Figyelt kérdés

Szóval eddig nem érdekelt, hogy milyen anyagi háttérrel rendelkezik valaki, mert én nekem is elég jó, és valószínűleg a gyerekeimnek és unokáimnak sose lesz problémája. Vagy legalábbis biztos kényelmesen fel tudom nevelni őket. Viszont most egy olyan személlyel ismerkedtem, akinek az édesapja olyan céggel rendelkezik, ami többmilliárdos forgalmat csinál évente. Nyilván ebből max 100 200 millió amit ki tud venni (építési vállalkozó, ez egy tipp) de azért ha egyszer a gyerekei megöröklik, az akkor is, 50 100 millió évente páromnak. Nyilván ha működik tovább rendesen a cég de ez most mindegy. Nem lenne rossz úgy házasodni, hogy ilyen anyagi háttérrel rendelkezik valaki, hogy ne csak én legyek aki beleöli a tízmilliókat a gyereknevelésbe pl.

Ő teljesen átlagos életet él, nem mondaná meg az ember, hogy mi a helyzet otthon. Hogy lehet így ismerkedni? Hogy lehet jómódú partnert kifogni, hogy mindkét oldalról nagyot örököljön majd a gyerek, és sose legyen a családnak anyagi problémája?

2023. febr. 2. 11:33
 1/9 anonim válasza:

Ő vagy a családja?

Én mindenképpen olyan párt szeretnék (olyan is lett) aki saját maga megállja a lábát a világban. Nem a családjából él. Egy felnőtt, önálló, értelmes ember. Utána meg már úgyis közösen alakítjuk az életünket.

Szóval nekem a te szempontod fura.

2023. febr. 2. 12:25
 2/9 A kérdező kommentje:
A saját lábán fog élni, nem a családjából. Én is azon élek. Viszont nyilván ha szükség van valamire, akkor jó ha ott a háttér. Meg 10 20 30 év múlva, amikor örökölni fogunk, akkor jó lenne nyilván ha nagyobb vagyont kap mind a kettőnk, és a gyerekeink nem csak az egyik oldalról lesznek bebiztosítva.
2023. febr. 2. 12:47
 3/9 anonim válasza:

Nem, én nem gondolok ilyenre, hogy mit fogok örökölni, vagy hogy a férjem mit fog örökölni. Nem is vagyunk rászorulva. Köszönjük szépen, a gyereket is fel tudjuk nevelni és elindítani a saját pénzünkből.

Persze, fontos, hogy ne valami naplopóval, vagy szerencsejátékossal kösse össze az ember az életét. De szerintem te már átestél a ló túloldalára. Ez már túlzott anyagiasság.

2023. febr. 2. 12:52
 4/9 anonim válasza:
Eszembe sem jutna ezen gondolkodni. Max. azon, hogy neki legyen munkája és elfogadható jövedelme. Eszemben nincs rátenni a kezem arra, ami a családjáé.
2023. febr. 2. 12:57
 5/9 anonim válasza:
mivel nekem nincs oroksegem, mert a "csalad" kiforgatott mindenbol es meg nekik all feljebb, a ferjeme nem volt jelentos, igy sem relevans az orokles-dolog. ketten megcsinaltuk, amit akartunk, mindenfele segitsegek nelkul. es je, lass csodat! sokkal tobbunk van, mint nekik osszesen. igy alakult, mert nem voltunk ragorcsolve semmire, es toluk sem akarunk semmit, kapcsolatot foleg nem, ez nem kerdes
2023. febr. 2. 13:50
 6/9 A kérdező kommentje:
Én sem akarom rátenni a kezem a pénzére. Szigorúan külön lenne kezelve a vagyon, házasság után is, nem lenne közös számla soha, és házassági szerződés is lesz, ahol mind a ketten lemondunk a másik vagyonáról. Én azt akarom, hogy majd 50 60 év múlva, a gyerekeim örököljenek minél többet, és ez utána is így legyen. Vagy ahogy ők jónak látják persze, de hogy legyen meg a lehetőség, hogy egy akkora vagyon legyen, amivel a leszármazottaim bőven átlag fölött élhetnek majd, ahogy én is.
2023. febr. 2. 14:07
 7/9 anonim válasza:
Hát hanem zavar, hogy fűvel-fával meg leszel csalva, meg hogy 50 év múlva már nyoma sem lesz az emberiségnek, akkor hajrá
2023. febr. 2. 14:31
 8/9 A kérdező kommentje:
Miért lennék megcsalva?
2023. febr. 2. 15:04
 9/9 Ocean7 válasza:
Most mi is a kérdés???? Önigazolást szeretnél hogy nem vagy egy gold-digger?? Vagy mi?
2023. júl. 21. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!