Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Lanyok, ti melyik tarskeresot...

Lanyok, ti melyik tarskeresot hasznaljatok elsodlegesen? Az elmult egy evben hany randid volt netrol, es ebbol mennyit iteltel sikeresnek (barmilyen szempontbol)?

Figyelt kérdés
2023. jan. 15. 16:30
 1/7 anonim válasza:
Tinder. Csak alkalmik voltak, 3 szex tavaly. Azóta kitoroltem
2023. jan. 15. 16:57
 2/7 anonim válasza:
Badoo. 2 sráccal taliztam. Mindkettővel jó volt ☺️
2023. jan. 15. 17:26
 3/7 anonim válasza:
Facebook társkereső. 3 emberrel volt találkozóm onnan az utóbbi időben, ebből egynél volt némi siker.
2023. jan. 15. 18:28
 4/7 anonim válasza:

love.hu

Egy pasit ismertem meg innen, sajnos nem komoly céllal, de a szex nagyon jó volt.

Egy pasival szex, badooról, hamar lezárult.

Egy randim volt facebookról, abszolút semmi eredménnyel.

2023. jan. 19. 17:26
 5/7 anonim válasza:
Dhol
2023. jún. 6. 13:56
 6/7 anonim válasza:

Az miféle siker, ha valaki társkeresőt használ és egymás után jönnek, mennek a randipartnerek? Ez inkább a tökéletes kudarc definíciója.

Az a siker, ha megtalálod a hozzád illő társat és képes vagy vele működtetni egy kapcsolatot mondjuk 5 éven keresztül, majd családot alapítasz vele és együtt öregedtek meg. Minden más kudarc.

2023. júl. 9. 11:40
 7/7 anonim válasza:

Utolsó, attól függ mi a cél az adott app-pal. Ha valaki alkalmit keres, és összejön egy jó szex, akkor az siker.

Ha valaki élete párját keresi és "csak egy jó szex" jön össze, akkor az valóban kudarc.

Mindnekinek mások az elvárásai ezektől a felületektől, ezt előre jelezni is lehet a profilon.

2023. júl. 9. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!