Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Ismerkedne itt olyan aki nem...

Ismerkedne itt olyan aki nem diplomás? 37F

Figyelt kérdés
2023. febr. 1. 14:10
1 2 3
 11/23 anonim válasza:
Túl buta vagy a diplomásokhoz hahhaha
2023. febr. 2. 09:35
 12/23 anonim válasza:
Abból hogy valakinek diplomája van, miért következtetsz egyből arra, hogy liberális? Szabad bölcsészet szakon kívül létezik egymillió másik, ahol diplomát lehet szerezni.
2023. febr. 2. 09:40
 13/23 A kérdező kommentje:
Lehetséges, nem vagyok tökéletes.
2023. febr. 2. 09:44
 14/23 anonim válasza:

10-es orvos látott már? Attól senki nem lesz liberális mert elmegy egyetemre, akkor sem, ha ez tette lehetővé. Amúgy meg fogalmazd már meg nekem mi a jobb abban, ha éhbérért dolgoznak a gyárban, vagy netán csak otthon vannak max szülni járnak ki, szintén egy éhbérért dolgozó férfi mellett? Ezért nem nő a gdp, hidd el ha nem 80-at kapnának kézhez a gyár dolgozói lenne ott több is nem csak a 8 általánost végzettek, már pedig 80-ból elég szar megélni főleg, ha már az albérlet árak is a havi 150-et verik. Van itt több indok is, nem azért választják ezt az utat, mert liberálisok, de te csak ennyit látsz bele mert elfogult vagy és szerinted a szocializmusban minden jó volt. Azt meg tegyük hozzá, hogy nem vetítheted ki ezt a nőkre, férfi is ugyanúgy mehetne gyárba dolgozni, de nem teszi hasonló indokokból. Most pedig elnézést minden gyári munkástól, akit megbántottam, de ez a csúf igazság, erről nem ti tehettek.

Egyébként kérdező, persze fogsz találni magadnak megfelelő párt, van rengeteg, abban viszont biztos vagyok, hogy nem ezen az oldalon, ezek között az emberek között. Sajnos nem tudok neked tanácsot adni kifejezetten ilyen emberekkel hol tudnál ismerkedni, esetleg chat.hu-t megpróbálhatod még, ha nincs nagyon kihalva az oldal.

2023. febr. 2. 12:04
 15/23 anonim válasza:
Szeretnék megkérni minden kedves brüsszel szimpatizáns nőnemű állampolgárt, hagyják már abba a fakenews terjesztését a magyarországi felsőoktatásról. Lehet nyugodtan informálódni az illetékes kuratóriumoknál, illetve meg lehet vizsgálni az okokat ,amik oda vezettek, hogy modellváltás történjen az egyetemeken. Persze diplomával is lehet dolgozni gyorsétteremekben, vagy autógyárakban, de azért tegyük hozzá itt azért elég erős a túlképezettség esete. Sokkal könnyebb otthon maradni és nőként vezetni a háztartást, vagy nevelni a következő feltörekvő generációt nyugalomban. Higgyétek el nekem, így diploma nélkül háztartásbeliként sokkal könnyebb párt találni, mint valami karrierista manager formaként, aki reggeltől estig gubbaszt az irodájában arra várva, hogy megnyíljanak a lehetőségek az munkájában. Ez nem pénzkérdés.
2023. febr. 2. 12:30
 16/23 A kérdező kommentje:

15# lenne ötleted arra milyen platformon lenne lehetőségem nem túlképzett nőkkel ismerkednem?

Lehet árúfeltöltő, pénztáros bármilyen munkakörben de valahogy nem látom őket az online térben sajnos.

2023. febr. 2. 12:40
 17/23 anonim válasza:

Kérdező

Bárhol rá találhatsz.

Írd ki az adatlapodra-komolyan!-, hogy milyen végzettséggű hölgyekkel ismerkednél.

A chat.hu mára már szex kereső, és unatkozó emberek tanyája.

Alig van már ott "értelmes" ember-bár én ott csak beszélgettem.

N

2023. febr. 2. 12:46
 18/23 anonim válasza:
10. Ezek szerint én is nem sokára ha megszerzem a diplomát liberális leszek?
2023. febr. 2. 20:21
 19/23 anonim válasza:

Csak nem kisebbségi komplexusod van irányunkban? Erre két megoldás van, vagy szerzel te is egy diplomát, vagy elmész terápiára, mert nem normális, hogy muszáj magad okosabbnak érezned a nőnél.

Persze az is opció, hogy elfogadod, hogy egyedül maradsz/még évekig keresel. Manapság nagyobb városokban nem jellemző, hogy egy nőnek ne legyen diplomája.

2023. febr. 5. 11:48
 20/23 A kérdező kommentje:

Nem akarok diplomát. Szakmám van autóvillamosság szerelő vagyok havi 600k+ nettóval.

Viszont ez a lekezelő stílus megmutatta, miért nem szeretnék diplomással ismerkedni.(tisztelet a kivételnek persze).

2023. febr. 5. 11:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!