Félénk pasiként tényleg nem vagyok vonzó?
Eddig, ha megismertem egy lányt, az mindig az interneten történt, mert élőben soha senkin nem látom, hogy tetszenék neki. Félénk vagyok, szóval a kisugárzásom lehet esetleg a hiba? Tényleg annyira férfiatlan, ha nem vagyol túl magabiztos? Próbálok változni, de nagyon erősen szorongok, ha emberek vannak a közelbe.
Mit gondoltok?
A 8-as vagyok. Kérdező, nyilván nem tudom, hogy mely oldalakon sikerült ez neked, de szerintem nagyon szerencsés vagy, hogy eljutottál a szexig, ráadásul nem is egyszer. Pedig a társkereső oldalakon a nők pont azt szeretik hangsúlyozni, hogy komoly kapcsolatot keresnek, és csoda, ha egyáltalán visszaírnak. Nálam a szex is egy teljesítménykényszer lenne sajnos, hogyha eljutnék addig valaha is valamilyen hatalmas csoda folytán.
10-es, biztosan állíthatom, hogy nem csak te vagy itt szerencsétlen!
Az instagramot nem annyira ismerem, azt egy magamutogatásra való oldalnak ismertem eddig, nem tudtam, hogy chatelni is lehet ott. A snap ismerősen hangzik, de még nem használtam.
Szerintem sem teszed magasra a lécet. Én azért úgy gondolom, hogy itt fent a gyakorin próbálkozni még mindig jobb a semminél, bár én már ezt is igen régen csináltam itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!