Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Félénk pasiként tényleg nem...

Félénk pasiként tényleg nem vagyok vonzó?

Figyelt kérdés

Eddig, ha megismertem egy lányt, az mindig az interneten történt, mert élőben soha senkin nem látom, hogy tetszenék neki. Félénk vagyok, szóval a kisugárzásom lehet esetleg a hiba? Tényleg annyira férfiatlan, ha nem vagyol túl magabiztos? Próbálok változni, de nagyon erősen szorongok, ha emberek vannak a közelbe.

Mit gondoltok?

2023. jan. 30. 08:44
1 2
 11/11 anonim válasza:

A 8-as vagyok. Kérdező, nyilván nem tudom, hogy mely oldalakon sikerült ez neked, de szerintem nagyon szerencsés vagy, hogy eljutottál a szexig, ráadásul nem is egyszer. Pedig a társkereső oldalakon a nők pont azt szeretik hangsúlyozni, hogy komoly kapcsolatot keresnek, és csoda, ha egyáltalán visszaírnak. Nálam a szex is egy teljesítménykényszer lenne sajnos, hogyha eljutnék addig valaha is valamilyen hatalmas csoda folytán.

10-es, biztosan állíthatom, hogy nem csak te vagy itt szerencsétlen!

Az instagramot nem annyira ismerem, azt egy magamutogatásra való oldalnak ismertem eddig, nem tudtam, hogy chatelni is lehet ott. A snap ismerősen hangzik, de még nem használtam.

Szerintem sem teszed magasra a lécet. Én azért úgy gondolom, hogy itt fent a gyakorin próbálkozni még mindig jobb a semminél, bár én már ezt is igen régen csináltam itt.

2023. jan. 30. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!