Eddig, ha megismertem egy lányt, az mindig az interneten történt, mert élőben soha senkin nem látom, hogy tetszenék neki. Félénk vagyok, szóval a kisugárzásom lehet esetleg a hiba? Tényleg annyira férfiatlan, ha nem vagyol túl magabiztos? Próbálok változni, de nagyon erősen szorongok, ha emberek vannak a közelbe.
Lehet hogy tetszel csak nem veszed észre vagy nem tudod. Próbálj nyitni elő találkozás felé amennyiben neten ismerkedsz. Nők szeretik magabiztos férfiakat.
2023. jan. 30. 09:36
2/11 anonim válasza:
A magabiztosság kb a legfontosabb dolog, ha ez nincs meg akkor rohadt nehéz ismerkedni - nekem sincs önbizalmam, szóval tudom miről beszélek. Jól nézek ki, a személyiségem is jó, népszerű is vagyok viszonylag. Viszont ha nem barátkozni kell hanem párkapcsolatot kene kialakítani elszall az önbizalom és semmi sikerem sincs.
2023. jan. 30. 10:19
3/11 anonim válasza:
Igen, a főemlősöknél is úgy alakult a dolog, hogy a hímek a védelmezők és határozottak, ami a nőnemű egyedek számára biztonságot jelent.
2023. jan. 30. 10:44
4/11 NTBS válasza:
Sajnos nem vagy az. Én is normális kommunikációs csatornákon keresztül kommunikálok, nagyon csekély eredménnyel.
2023. jan. 30. 12:30
5/11 A kérdező kommentje:
Nagyon bíztató. :D
2023. jan. 30. 12:40
6/11 anonim válasza:
Nekem inkább azt áruld el, hogy hol szedtél te fel így nőket a neten. Mert, ha élőben nem tetszel nekik akkor a neten se. 2 filter nem változtat azon, hogy látszik rajtad a félénk visszahúzódó stílus. Így tinder kizárva, instán/facen csak képek vannak szal ott meg látniuk kell ezeket rajtad amiért élőben nem állnak le veled. Akkor mégis hol tudsz te így csajozni? :D (a gyakori nem számít mert itt a legalja a felhozatal és itt bárki bárkinek jó csak legyen valami)
2023. jan. 30. 12:49
7/11 A kérdező kommentje:
Az utolsó mondatod a nyerő pedig. De amúgy ha csak kettesben vagyok valakivel, akkor egyáltalán nem látszik, hogy szoronganék. Úgy fel tudok oldódni. Csak akkor vagyok kicsit csendesebb, ha nagyobb társaság van. A kinézetemmel pedig szerintem nincs gond, nem vagyok csúnya.
2023. jan. 30. 13:11
8/11 anonim válasza:
Én nem a hatos vagyok, még nem írtam a kérdésedhez hozzászólást. Akkor végülis mi veled a probléma? Társkereső oldalakról hogyan tudtál találkozni valakivel? Ott tudomásom szerint alig válaszolnak. Annyira jól nézel ki esetleg?
A hatosnak írom magamra vonatkoztatva, hogy így, amilyen helyzetben vagyok, nem lehet ismerkedni. De ezt csak mellékesen írtam le, mert nem én vagyok a kérdező.
Egyébként nem értem, hogy miért van ez a nagy magabiztosság-mánia. Aki ilyen, az örüljön, hogy ez megadatott neki. Vajon miért kell elvárni egy ismeretlen embertől, hogy magabiztos legyen már az ismerkedés elején is, amikor még szinte semmit nem tud a másikról? Sosem értettem ezt a dolgot.
2023. jan. 30. 13:57
9/11 A kérdező kommentje:
Úgy, hogy beszélgetni tudtam a lányokkal, és volt is közös érdeklődés. De ezeknek a találkozóknak mindig a szex volt csak a céljuk, így azért könnyebb volt. Nem kellett kifejezetten flörtölni, úgy is tudtuk, h mi lesz. :D meg nem izgultam annyira, mert nem kellett teljesíteni. A kinézetem pedig nem annyira nagyon jó szerintem, de azoknak tetszettem, akikkel találkoztam.
2023. jan. 30. 14:25
10/11 anonim válasza:
Ez a gyakoris ismerkedés akkor csak nekem zsákutca :D Aki akart volna tőlem valamit az vagy kicsit sem tetszett (csúnya volt) vagy 2 hét beszélgetés után sem volt hajlandó átmenni snapre/instársa, hogy lássam mégis kivel beszélek.. Csak én vagyok itt ennyire szerencsétlen ezek szerint? vagy túl magas a léc.. (szerintem nem) de azért mindennek van egy határa. 😅
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!