Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Félénk pasiként tényleg nem...

Félénk pasiként tényleg nem vagyok vonzó?

Figyelt kérdés

Eddig, ha megismertem egy lányt, az mindig az interneten történt, mert élőben soha senkin nem látom, hogy tetszenék neki. Félénk vagyok, szóval a kisugárzásom lehet esetleg a hiba? Tényleg annyira férfiatlan, ha nem vagyol túl magabiztos? Próbálok változni, de nagyon erősen szorongok, ha emberek vannak a közelbe.

Mit gondoltok?

2023. jan. 30. 08:44
1 2
 1/11 anonim válasza:
Lehet hogy tetszel csak nem veszed észre vagy nem tudod. Próbálj nyitni elő találkozás felé amennyiben neten ismerkedsz. Nők szeretik magabiztos férfiakat.
2023. jan. 30. 09:36
 2/11 anonim válasza:
A magabiztosság kb a legfontosabb dolog, ha ez nincs meg akkor rohadt nehéz ismerkedni - nekem sincs önbizalmam, szóval tudom miről beszélek. Jól nézek ki, a személyiségem is jó, népszerű is vagyok viszonylag. Viszont ha nem barátkozni kell hanem párkapcsolatot kene kialakítani elszall az önbizalom és semmi sikerem sincs.
2023. jan. 30. 10:19
 3/11 anonim válasza:
Igen, a főemlősöknél is úgy alakult a dolog, hogy a hímek a védelmezők és határozottak, ami a nőnemű egyedek számára biztonságot jelent.
2023. jan. 30. 10:44
 4/11 NTBS válasza:
Sajnos nem vagy az. Én is normális kommunikációs csatornákon keresztül kommunikálok, nagyon csekély eredménnyel.
2023. jan. 30. 12:30
 5/11 A kérdező kommentje:
Nagyon bíztató. :D
2023. jan. 30. 12:40
 6/11 anonim válasza:
Nekem inkább azt áruld el, hogy hol szedtél te fel így nőket a neten. Mert, ha élőben nem tetszel nekik akkor a neten se. 2 filter nem változtat azon, hogy látszik rajtad a félénk visszahúzódó stílus. Így tinder kizárva, instán/facen csak képek vannak szal ott meg látniuk kell ezeket rajtad amiért élőben nem állnak le veled. Akkor mégis hol tudsz te így csajozni? :D (a gyakori nem számít mert itt a legalja a felhozatal és itt bárki bárkinek jó csak legyen valami)
2023. jan. 30. 12:49
 7/11 A kérdező kommentje:
Az utolsó mondatod a nyerő pedig. De amúgy ha csak kettesben vagyok valakivel, akkor egyáltalán nem látszik, hogy szoronganék. Úgy fel tudok oldódni. Csak akkor vagyok kicsit csendesebb, ha nagyobb társaság van. A kinézetemmel pedig szerintem nincs gond, nem vagyok csúnya.
2023. jan. 30. 13:11
 8/11 anonim válasza:

Én nem a hatos vagyok, még nem írtam a kérdésedhez hozzászólást. Akkor végülis mi veled a probléma? Társkereső oldalakról hogyan tudtál találkozni valakivel? Ott tudomásom szerint alig válaszolnak. Annyira jól nézel ki esetleg?

A hatosnak írom magamra vonatkoztatva, hogy így, amilyen helyzetben vagyok, nem lehet ismerkedni. De ezt csak mellékesen írtam le, mert nem én vagyok a kérdező.

Egyébként nem értem, hogy miért van ez a nagy magabiztosság-mánia. Aki ilyen, az örüljön, hogy ez megadatott neki. Vajon miért kell elvárni egy ismeretlen embertől, hogy magabiztos legyen már az ismerkedés elején is, amikor még szinte semmit nem tud a másikról? Sosem értettem ezt a dolgot.

2023. jan. 30. 13:57
 9/11 A kérdező kommentje:
Úgy, hogy beszélgetni tudtam a lányokkal, és volt is közös érdeklődés. De ezeknek a találkozóknak mindig a szex volt csak a céljuk, így azért könnyebb volt. Nem kellett kifejezetten flörtölni, úgy is tudtuk, h mi lesz. :D meg nem izgultam annyira, mert nem kellett teljesíteni. A kinézetem pedig nem annyira nagyon jó szerintem, de azoknak tetszettem, akikkel találkoztam.
2023. jan. 30. 14:25
 10/11 anonim válasza:
Ez a gyakoris ismerkedés akkor csak nekem zsákutca :D Aki akart volna tőlem valamit az vagy kicsit sem tetszett (csúnya volt) vagy 2 hét beszélgetés után sem volt hajlandó átmenni snapre/instársa, hogy lássam mégis kivel beszélek.. Csak én vagyok itt ennyire szerencsétlen ezek szerint? vagy túl magas a léc.. (szerintem nem) de azért mindennek van egy határa. 😅
2023. jan. 30. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!