Van itt hölgy aki szívesen írna és ismerkedne?
Figyelt kérdés
Lányok, nők, hölgyek a fővárosból és környékéről...ha van kedvetek írni hajrá, szívesen várom...én egy 39 éves bp-i férfi...2023. jan. 28. 12:38
11/13 anonim válasza:
Természetesen nem 1 személyről van szó drága, de ha lenne egy kis sütnivalód rájöttél volna magadtól is, hogy több személyről van szó, jelen esetben 4-ről.
2023. jan. 29. 10:01
12/13 anonim válasza:
A stílus maga az ember 11-es! Ne csodálkozz, hogy senki nem találkozik Veled, hogy egy ilyen egyszerű beszélgetésben sem vagy képes emberi módon viselkedni!
2023. jan. 29. 10:05
13/13 anonim válasza:
Senki? :D Minden hétre van 1-2 nyugi, engem ne félts (nem, nem a gyakoris szutykokra gondoltam nyugi, ezzel már leálltam). Szerintem elég emberi módon viselkedek . :)
2023. jan. 29. 10:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!