Itt csak. Olyanok vannak akik oltogatni, alazni tudnak
2023. jan. 28. 13:09
2/13 anonim válasza:
Van nekik, 2 levélig amíg ki nem deríti, hogy nem te vagy az álmai palija vagy nincs pár fölös milliód, hogy kifizesd a zsírleszívását vagy a plasztikai műtéteit.
Itt tényleg ne akarj ismerkedni, nagyon gyér a felhozatal és tisztára kattos mind. Van aki betegesen akar tőled valamit és soha nem fog leakadni rólad, hiába tiltod le új profilt csinál és azzal zaklat.
2023. jan. 28. 13:18
3/13 anonim válasza:
Alazas ide johet 😈
2023. jan. 28. 15:32
4/13 anonim válasza:
Még olvasnám a kommenteket:-)
2023. jan. 28. 17:23
5/13 anonim válasza:
Írtam már eleget hasonlóak alá, keresd vissza. :D
Amúgy, ha van itt egy olyan csaj aki kajak nem ez a legalja valami akkor dobjon már privátban egy képet magáról, akkor visszavonok mindent is.😆 Ja, hogy itt ilyen nincs.
2023. jan. 28. 17:36
6/13 anonim válasza:
5-ös, mik a bizonyítási eljárás szempontjai?
2023. jan. 28. 18:32
7/13 anonim válasza:
A legutóbbi "hölgy", akivel itt kezdtünk el beszélgetni, szintén budapesti volt. Még nem is találkoztunk, de már arról faggatott, hogy mikorra tervezném az összeköltözést, meg kijelentette, hogy ő sosem szexel senkivel összeköltözés előtt. De az ország más tájairól itt összegyűlt nőszemélyek sem jobbak, volt, aki szimplán csak gyávának és takonygerincűnek bizonyult, volt, aki azon kezdett el hisztizni, hogy hogyan merészeltem én rámozdulni, holott csak bókoltam neki. A legtöbbje meg csak szimpla szájkaratés és nagyravágyó, a csillagos egekben vannak az igényeik, de ők maguk még arra is képtelenek, hogy az ígéreteiket teljesítsék. Ja és természetesen mindegyik megsértődik, ha feltételezed róluk, hogy 2-3 üzenet után ugyanúgy eltűnnek, mint a többiek, aztán mégis ott kötünk ki, hogy csak addig vagy érdekes számukra.
2023. jan. 28. 23:29
8/13 anonim válasza:
7-es: nem lettem okosabb, mert nem értem, milyen "ígéret" (az, hogy mégsem találkozik Veled, az nem bukott ígéret, vagy mit nem teljesített, a bugyi nélküli képet?) merülhet fel egy gyakoris ismerkedés közben, nem értem, mi " a csak addig", és mi a "csak bókolás", ami kiveri a biztosítékot (a szoktál-e magadhoz nyúlni nyilvános helyen pl. nem bók). 6 voltam és nő. Kérdezőtől pedig ezer bocs a kérdés szétoffolásáért.
2023. jan. 29. 08:18
9/13 anonim válasza:
A bizonyítási szempont az itt eltöltött fél évem. :D Mind kamuzik a kinézetéről, kamu személyiség amit neten vesz fel, semmi sem valós amit állítanak. A találkozóra el sem mernek jönni, ha el is jön egy teljesen más ember fogad mint akiről képet küldött.
#7 is szépen összefoglalta a dolgokat.
(5. voltam)
2023. jan. 29. 09:49
10/13 anonim válasza:
6 és 8 vagyok, némi ellentmondást érzek a kamu, nem valós és a nem is találkoztatok közt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!