Voltatok már úgy hogy nagyon azt éreztétek hogy nagyon egyformák vagytok nagyon erős szexuális vonzalom .. aztán kicsit többet beszéltettek és rá ébredtettek mekkora egy bunkó ?( Aztán el is múlt az az erős vonzalom.)
Figyelt kérdés
2023. jan. 19. 21:27
1/8 anonim válasza:
Persze, nem egyszer volt már úgy, hogy kinézetre tetszett a nő, de mikor megszólalt, és el is ment tőle a kedvem.
2023. jan. 19. 21:35
2/8 anonim válasza:
Igen, volt
2023. jan. 19. 21:35
3/8 anonim válasza:
Igen. Meg kissé igénytelen is volt.
Ettől függetlenül ő volt az egyetlen nő, aki élvezte velem a szexet, sőt, elképesztőket nyögött közben. Mai napig nem hiszem el, hogy végre valakit ki tudtam elégíteni a farkammal.
2023. jan. 19. 22:24
4/8 anonim válasza:
Volt. De a szexuális vonzalom nem múlt el. Pedig tényleg egy paraszt a csávó.
2023. jan. 19. 22:31
5/8 anonim válasza:
Volt a lány akit megismertem borzalmasan taszítani kezdett pedig eleinte nagyon vonzott
2023. jan. 19. 23:38
6/8 anonim válasza:
Volt.
Egy ideig próbáltam még benne meglátni/megkeresni aki tetszett, aztán elengedtem a dolgot.
2023. jan. 20. 06:52
7/8 anonim válasza:
Nem volt. Bennem az erős szexuális vonzalom kialakulásához a kevés a külső, csak akkor alakul ki, ha a személyisége is megfog.
2023. jan. 20. 08:29
8/8 anonim válasza:
Ugyanaz mint 7-esnek. N
2023. jan. 20. 08:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!