Van kedved ismerkedni?
26, sportolok, férfi vagyok és Budapesten születtem.
Bakker majdnem sikerült, de mégsem. :(
Ez ciki amit csinálsz.
Azért nem írja ki mert ez is ugyan olyan kamu mint a többi. Vagy egy homokos pasi csinálja mert unatkozik vagy egy 30as 2 gyerekes anyuka. Itt nincs normális jó nő. Mind átlag alatti vagy egy kamus valami.
Ugyan már! Itt is vannak értelmes nők és férfiak egyaránt!
De ugye meg kell találni a sok között a jót.
És ciki? Miért is? Jó vágom, hogy kissé troll válasz volt. Amúgy is, privátban kérte a kérdező az ilyen embereket. Ergó tökmind1 hogy a válaszok milyenek. Majd privátban kap egy pár intelligens levelet meg nagyon sok standardot. Azok közül válogat majd a hölgy. És mindenki boldog. Kivéve aki nem, de az már az Ő bajuk.
Jaj ne.. már megint te vagy az? Rád szántam 1 hetet mire kiderült végül, hogy egy igazi barlangi ogre vagy és a 25 éves sportos csajszi mögött egy tanyasi marika néni testalak lapul..
Srácok ne pazaroljatok rá időt, kamu képeket küld a végén pedig majd benyögi, hogyha a személyisége tetszett akkor elfogadod azt is, hogy “kicsit” más mint aminek beállította magát..
Én is úgy gondolom, hogy nem érdemes ilyenre időt pazarolni.
Gondoljatok már bele... 25 éves, sportos csajszi... Bp-en nem tudsz A-ból B-be elmenni anélkül, hogy ne szólítana le valaki. Pláne, ha betéved az ember valami rendezvényre. Ehelyett ő hétköznap délelőtt 10 kor kiír egy ilyet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!