Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » 22-30 éves lányok, véleményezn...

22-30 éves lányok, véleményeznétek a társkeresőkre szánt képeimet, esetleg bemutatkozó szövegeim?

Figyelt kérdés

Intelligens, normális értékrendű és bármilyen felszínes, csinos (szép) lányt keresek.

Vidéken lakom még egy évig, ami tovább nehezíti a keresést...

2023. jan. 16. 19:40
1 2
 11/11 anonim válasza:

Az egyik csajjal matcheltem anno Tinderen 😁 A "Több hasonlót" szöveg alatti első vagy második ("Sötét haj", "Haj szépség" címkék), Ulf Skogster a feltöltő, ha megnyitod a képet.

Igaz, 24 órán belül kitörölt, de akkor is ritka gyönyörű csaj volt, mai napig fenn van Tinderen, láttam legutóbb, 32 éves, de 20-nak néz ki. Ezek a csajok amúgy hírességek, vagy hétköznapi csajok?

Illetve annyi hozzáfűzni valóm van még a témához, hogy azért ezek a csajok, akik ezen az oldalon szerepelnek, nem csak csinosak, ezek kb. a 10/10-es kategóriák, akiket felszedni szerintem egyenlő a nullával. Ha egy pasi kimondottan ilyen kategóriájú csajokat hajt, ott komoly csalódás várható. Szóval kérdező, erre a szintre szerintem ne lődd be a keresést, náluk tényleg csak a 10/10-es fasziknak van esélye, és az ilyenek nem is szoktak matchelni szinte senkivel Tinderen, nem hogy még esélyt is adjanak. Az ilyenek szokták a követőket gyűjtögetni az Instájukra.

2023. jan. 23. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!