Mik azok a ruhadarabok, frizura, viselkedés a férfiak számára, amiktől azonnal azt érzik, hogy ez a nő nekem kell? Nem csak arra, hanem mindig?
Nem tagadom, szerintem is itt-ott ellentmondásos az, amire mozdulnak a férfiak, azzal szemben, amire vágynak, szerintem ott keresendő a magyarázat, amit sok nő ki is fejt amikor ők mesélik el a vágyaikat a férfiról, hogy már az első pillanatól fogva velem másként bánjon, mint a többiekkel, értem itt azt, hogy egyébként legyen inkább visszahúzódó, ugyanakkor tegye egyértelművé nekem hogy vonzom őt, de ez párkeresésnél, hangsúlyozom keresésnél, nagyon ritka hogy valaki csak arra az egy személyre ugorjon, mindenki mással pedig rideg legyen. (mindkét nemre egyformán vonatkozik ez egyébként)
Ha más szóval fogalmaznék, és a címkérdésre akarnék válaszolni, akkor arról van szó, hogy sokunknak nincs olyan, hogy "ez a nő nekem kell" mitöbb, mi is pont arra várunk, hogy a másik fél éreztesse velünk ugyanezt. Tudom, nem férfihoz illő ez a gondolkodásmód, kellemetlen is beismerni, de így áll most a világ, tudom sokan hasonlóan éreznek.
A ribizli stílust igen megnézi mindenki, azért is van kirakva minden, hogy nézzék nemde?
Keresem az olyan lányt igen, mint az első kommentemben írtam de sajnos ők java részt már foglaltak vagy nem igazán járnak egyedül sehova ahogy észreveszem (vagy családdal vagy barátokkal látok ilyeneket mindig).
Némelyik pedig túl félénk még szemezni is.
nekem például ilyen csaj jönne be, látszik, hogy jó lehet vele az este, értelmes, viszont barátnőnek is aktuális, tökéletes stílus.(29 F vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!