Akkor most már túl késő meglépni?
Figyelt kérdés
Minden nap munkába menet ugyanazzal a busszal utazom egy lánnyal, aki tetszik. Nyáron csinos, de télen is nagyon jól néz ki. Mindig egyedül utazik, telefonozik, vagy zenét hallgat. De legalább már egy éve szoktam látni ha azzal a járattal megyek. Semmit nem tudok róla, néha találkozik a pillantásunk és ennyi. Eddig soha nem mertem közeledni hozzá, meg most mit mondjak neki ennyi idő után, h Atti vagyok a hegyről, vagy megkérdezzem, h szia, te is ezen a buszon utazol?
Ha eddig nem közeledtem hozzá, hagyjam a fenébe, mert úgyis elkönyvelt nyuszinak?
2023. jan. 12. 10:22
11/17 anonim válasza:
azért még azt se felejtsük ki a dologbol, hogy lehet most egy sima átlagos pasinak néz és ezért nem add jeleket, de ugye tudjuk hogy a legtöbb nőnek sokkal fontosabb dolgok is vannak pl lehet egy kedves kis beszélgetéssel egy haározott magabiztos humoros fellépéssel el lehet érni nála valamit
2023. jan. 13. 12:58
12/17 A kérdező kommentje:
Sima, átlagos pasi vagyok. Nincsenek extravagáns elvárásaim, szokásaim, sem ismertetőjegyek rajtam. Öltözködésem is teljesen átlagos. Ő sem a cicababa kategória, de mindig csinos és szép.
2023. jan. 13. 15:36
13/17 anonim válasza:
Én nem a buszon, mindenki fülke hallatára kezdenék beszélgetni vele, hanem amikor leszáll, én is leszállnék, és megkérdezném, elkísérhetem-e egy darabon, ha azt mondja, siet, akkor kérdezd meg, valamikor máskor, vagy esetleg mehetnél-e érte, és ha mindenre azt mondja, nem, akkor almás.
2023. jan. 13. 16:25
14/17 Senior Séf válasza:
Kétféle ember van. Az egyiknek sikerül, a másik meg se próbálja.
2023. jan. 13. 16:47
15/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm az újabb válaszokat! Oké, nem a buszon megyek oda hozzá, de a megállóban is vannak néha annyian, mintha a buszon lennénk...
2023. jan. 14. 08:36
16/17 anonim válasza:
Mindenkepp :))) nekem is volt ilyenem. En voltam a lany es volt egy fiu. Neztuk is egymast egy evig de egyikonk sem ment oda. Aztan egyetemre mentem kulfoldre... Es azota is ra gondolok
2023. jan. 14. 19:13
17/17 anonim válasza:
Na?? Történt azóta fejlemény?
#1 vagyok.
2023. jan. 23. 19:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!