Volt onnan több kapcsolatom is, ami komolynak indult. Meg persze alkalmira is találni partnert. Minden alkalommal értelmes, normális és igényes embereket ismertem meg ott. Összességében számomra ugyan az, mint a Tinder és igen, használható.
30F
2023. jan. 8. 01:43
12/17 anonim válasza:
Próbáltam és jó, csak hamar felületet kell váltani mert magától elromlik és hetekre nem működik, aztán megoldás profil törlése = összes match bukta új profillal pedig nem biztos hogy ismét megtaláljátok egymást...
2023. jan. 9. 15:13
13/17 anonim válasza:
Találkoztam onnét egy bolti eladónővel párszor, igénytelen volt meg állandóan kifogást keresett, hogy a gyerek miatt nem tud találkozni aztán abba is maradt vele. Utána egy gyári melóscsajjal ismerkedtünk meg ott, először ő is csak húzta száját, hogy nincs ideje találkozni a három műszak miatt, vele mégis 8 hónap összejött.
2023. jan. 11. 11:39
14/17 anonim válasza:
Én középkorú nőként voltam fent. Katasztrofális volt, alig-alig volt match-em. Nem vagyok bomba nő, de ronda sem, nagyjából nem tudom mire vélni a teljes sikertelenséget. Többször is fent voltam, de annyira kiábrándító volt, hogy ott "árulom magam" fényképekkel, kitöltött adatlappal és akkor lájkol egy nálam 20 évvel idősebb, tényleg rémesen lepukkant bácsika vagy egy olyan férfi, aki az ország másik felében lakik, hogy pár nap után mindig töröltem magam.
A másik nagyon kiábrándító dolog meg az volt, hogy a férfiak kábé 80 százaléka napszemüvegben van lefényképezve, ez nálam eleve kizáró ok. Nem a szemüvegére vagyok kíváncsi, hanem a szemére.
2023. jan. 11. 14:12
15/17 anonim válasza:
Hasonló gondokkal küzdök mint a 14 es.
35f
2023. jan. 11. 16:30
16/17 anonim válasza:
#14-15: Negyvenhez közeledő, de viszonylag fiatalos, tanult, normális férfiként szintén nem sok jót tudok mondani (igaz, más társkereső oldalakról sem). Átlagos külsejű, normálisnak tűnő nőket szoktam megjelölni, gyakorlatilag nulla eredménnyel. Sokan sajnos nem gondolják ezt komolyan, illetve valószínűleg a csillagos egekben vannak az elvárásaik.
2023. jan. 11. 18:32
17/17 anonim válasza:
Szerintem még minig nagyobb esély van találni valakit, akivel élőben összefutsz. Egy házibuliban, vagy elmész haverokkal valahova, szórakozóheky stb ... Azt kell figyelni kinek jössz be. Nem kell egyből rámászni senkire, mintha csak azért lennél ott, hogy szimplán jól érezd magad. Ha már elkezdesz normálisan beszélgetni egy olyannal akinek láthatóan bejössz, onnan már sina ügy.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!