Facebook társkeresőn meg tudtátok találni az igazit?
Figyelt kérdés
2022. szept. 22. 17:17
1/11 anonim válasza:
Nem, pedig szinte a kezdetektől fenn vagyok. Egy rakat nőt megszíveztem, abból vagy három ha visszajelölt, eggyel valameddig beszélgettünk, aztán eltűnt, a többi meg nem is válaszolt, miután írtam neki. De nagyjából a többi társkeresőn is ez a helyzet, férfiként kb. esélytelen ismerkedni, ha külsőre és egyéb tekintetben nem tartozol a top 10%-hoz.
2022. szept. 22. 18:08
2/11 anonim válasza:
Facebook térskeresőn nem, de Facebookon igen.
2022. szept. 22. 19:00
3/11 anonim válasza:
Nem pedig már 1 éve használom
2022. szept. 23. 09:32
4/11 anonim válasza:
Nem
Egyre inkább igaz, hogy sokan csak passzióból van ott
2022. szept. 25. 08:07
5/11 anonim válasza:
#4: Ez sajnos bármelyik társkeresőről elmondható. Tapasztalataim szerint amelyik nő nem kamu, az vagy nem gondolja komolyan, vagy a csillagos egekben vannak az igényei. Kiteheted a lelked is, akkor sem érsz el semmit, legfeljebb csak a pénzed szórod el.
2022. szept. 25. 19:42
6/11 anonim válasza:
A kamu nők, gyereküket egyedül nevelő anyukák, a kapcsolatban lévő több vasat tartok a tűzben típusú és a transzvesztiták tudnak csak írni!
2022. szept. 26. 07:17
7/11 anonim válasza:
Ha húsz nőt nem jelöltem be, akkor egyet se, senki nem jelölt vissza...
Ennyire sz@arul csak nem nézek ki....
2022. okt. 5. 21:36
8/11 anonim válasza:
#7: Ahogyan fentebb is említettem, én már szerintem tucatjával húzhatnám a strigulát, hány nőt szíveztem meg (talán 100 körül is járok már az eltelt hónapok alatt), közülük alig pár jelölt vissza, de normális beszélgetésig, ismerkedésig sem igazán jutottam el még azokkal sem. És még azt sem mondhatnám, hogy az átlagnál szebb, "menőbb" csajokat jelöltem volna meg, mert nem. Ha ilyen sok férfitársammal együtt ugyanezt a sikertelenséget tapasztaljuk, akkor az szerintem azt jelenti, hogy a hiba nem a mi készülékünkben van. Elég nehéz elhinni, hogy mindannyian ennyire rondák vagyunk, vagy hogy mindannyian ugyanúgy rosszul csinálunk mindent.
2022. okt. 5. 22:01
9/11 anonim válasza:
Az igazit nem sikerült megtalálni, de volt már jó pár randi és +18-as karika. 2 hete dobtam az egyiket...
Az első nap ~17-en jelöltek vissza.
A többi oldalhoz képest ez a legjobb.
35F
35F
2022. okt. 30. 23:09
10/11 anonim válasza:
Utolsó te akkor jobban nézel ki az átlag férfiaknál mert átlagos külsővel bejelölhetsz 100 nőt abból ha 1-2 visszajelőlöl az már csoda és nem 50-60 kg körüliek lesznek akik visszajelölnek arra mérget vehetsz. Időhúzás az internetes társkeresés de valakiknek jó időtöltés azokra gondolok akiknek egy szalma szálat sem kell keresztbe tenniük és 99 likeot kapnak óránként 50 üzenettel megspékelve.
2022. okt. 31. 05:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!