Kedves nők! Hangulatos ismerkedésre invitállak benneteket. Lenne kedvetek?
Mit szólnátok egy önfeledt, játékos ismerkedéshez a megszokott monoton helyett? A szabály a következő: összefoglalod, hogy számodra milyen az ideális társ (lehet az emberi erények, fizikum, hobbi, lakhely, káros szenvedély, vallás, bármi ami számodra fontos tényező) és elküldöd nekem privát üzenetben. Ezt követően válaszolni fogok, hogy melyik pontnak felelek- vagy nem felelek meg.
Válaszomra szeretnék kérni egy 'szimpatikus' vagy 'nem szimpatikus' visszajelzést, és ha szimpatikusnak tartasz, akkor onnan folytathatnánk az ismerkedést és kérdeznék én is. A kérdések száma közelítse meg a 10-et, de ahogy jól esik.
A korom és nemem: 33 és férfi
Ha így vélekedsz... rendben, de azért kifejthetted volna a miértjét. Szerintem önfeledt, mert két ember tud meghitten ismerkedni anélkül, hogy itt világgá kürtölje a nemét és elárasszák szex ajánlatokkal (nőket).
Játékos, mert oda-vissza megy a labda és izgalmasabb szépen, lassan kibontakoznia az embereknek. Szerintem. Lehet vele vitatkozni. :)
Te írtál volna egy hasonló kiírásra? A nők nem szeretnek kezdeményezni, főleg nem úgy, hogy konkrét feladatot kapnak, amit teljesíteni kell az érdeklődés felkeltéséhez.
De ha szerinted ez jó ötlet, akkor várom az összefoglalódat az ideális társról és megmondom, hogy melyik pontnak felelek meg vagy sem.. :))
33 nő
Mivel elég érdekesnek tűnik a kérdés megfogalmazása, ezert szívesen beszélgetnék, de inkább csak barátkozás jellegel.
Ha ez is megfelelel, akkor megírom az indolkást is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!