Ha egy pasi még szűz, nehezebben közeledik egy lányhoz? Hogyan oldhatnám a hangulatot, hogy ne legyen félénk?
Figyelt kérdés
Mármint alapból nem félénk, mindenről dumálunk, csak úgy látom nem mer pl. megcsókolni. Talán nem elég tapasztalt az baj?2014. ápr. 19. 16:25
2/7 anonim válasza:
Markold meg a szerszámát, szerintem hamar feloldódik.
3/7 anonim válasza:
próbáld meg jobban a tudtára adni h akarsz tőle vmit ha nem is szavakkal mondjuk érintéssel pl. valami ürügy miatt fog meg a kezét, ülj mellé közel, dőlj a vállára vagy ha máshogy nem megy kezdeményezz te
4/7 anonim válasza:
Így van, utolsó. Megfogtad a lényeget: kezdeményezhet egy nő is. Csak sokan még a középkorban élnek, és ezért az olyan félénk srácok, int amilyen én is vagyok (meg ahogy látom, sokan ilyenek még...), pár nélkül maradnak. Nem tudom, miért szégyen az, ha a nő kezdeményez. Ez is valamiféle társadalmi elvárás vagy mifene. Pont olyan hülyeség, minthogy egy férfi nem sírhat, aztán csodálkoznak, ha 60 évesen kiüti egy infarktus.
5/7 anonim válasza:
honnan tudod, hogy még szűz?
te már tapasztalt vagy? hanyadik partnered lesz a srác?
6/7 A kérdező kommentje:
Hát, szerintem az. Tudom, nem lehet megállapítani valakiről, hogy szűz-e vagy sem ránézésre legalábbis, de a viselkedéséből nekem nagyon úgy jön le. Persze tévedni emberi dolog. Nem vagyok tapasztalt, de a lányok általában jobban tudják leplezni azt, hogy még nem volt szexuális kapcsolatuk. Nekem már volt.
2014. ápr. 20. 07:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!