Szerintetek lehetetlen küldetés a tinderen normális emberre akadni? Vagy egy próbát megér? Nyilván komoly kapcsolat céljából.
Én évekig használtam több társkeresőt is. Kicsit több mint fél évvel ezelőtt találtam egy srácot, akivel nagyon könnyen megtaláltuk az összhangot egymásba szerettünk, és az összeköltözés is szóba került már köztünk. Komoly kapcsolat lett belőle. (A vicces a dologban, hogy mint hamar kiderült korábban már volt egy közös esemény, ahol találkoztunk is csak akkor még párkapcsolata volt. Érdekes az élet XD)
Több remek barátság és kapcsolat is kialakult a használatuk során, szerintem a felelősségteljes és tudatos, előítéletek nélküli használattal értékes kapcsolatokra lehet bukkanni, csak légy türelmes. Nem könnyű, és nem mindenkinek egy a célja, de még mindig nagyobb volt a sikerélmény mint a személyes próbálkozásokkal.
Szerintem azért hallani ennyi siker sztorit mert azt gyakrabban elmondja az ember ha az ismerősének vagy neki összejött mint azt ha nem jött össze.
Ettől függetlenül nagyon nehéz. Az ilyen oldalaknak mindegy hogy te párt találsz-e... Sőt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!