Szerintetek lehetetlen küldetés a tinderen normális emberre akadni? Vagy egy próbát megér? Nyilván komoly kapcsolat céljából.
Ha azt az időt és energiát saját magadra fordítod amit egy ilyen szánalmas, embert árucikké degradáló fsba ölnél, sokkal boldogabb lennél. Ebbe 100%-ig biztos vagyok. Szerintem az ebbe belefektetett “munka” soha nem hozza vissza az értékét. Kb egy szinten látom azzal, aki tippmixelésből akar meggazdagodni.
Tegye mindenki a szívére a kezét! Melyik rosszabb? Nem keresed és néha rád tör a magány? Vagy űzöd, hajtod és az állandó sikertelenség miatt leszel búvalbélelt?
Kings, töröljétek a p*csába.
Az ottani lányok (legszebb szó amit kaphatnak, de amúgy nem érdemelnék meg) nem érdemlik meg a figyelmeteket.
Mindig gondoljatok arra, hogy "Ha ez a személy férfi lenne, vajon megtisztelném a figyelmemmel?".
Ha a válasz NEM, akkor nem érdemli meg a figyelmedet akkor se ha nő az illető.
Szóval 2023 induljon így nektek is:
>törlöd a tindert és nem töltöd le újra (badoo, okcupid, minden egyébbel ugyanezt).
>elmész edzeni, vagy beszerzel otthonra legalább két súlyzót.
>légy jó abban amit csinálsz. Bármiben.
Az emberek felfigyelnek a kimagaslóra, legyen az bármi.
Stay strong kings.
Nem lehetetlen, de a Tinder azért kicsit olyan mint egy húsbolt. Legtöbben arra használják, hogy vagy szakítás után növeljék az önbizalmukat egy kis beszélgetéssel vagy akár egy alkalmi dugással, vagy akik tényleg komolyan gondolják, azok nagy százalékban nem véletlenül szorulnak társkeresőre, nagy százalékban rémesen önbizalomhiányos, unalmas emberek.
Én még 21-22 évesen Tindereztem mielőtt lett egy hosszú kapcsolatom (nem Tinderről), az elején komolyan gondoltam, de aztán rájöttem pár rossz szájízű randi után hogy érdemesebb kalandokat keresni. Arra kiváló, már persze ha nem vagy csúnya, mert a Tinderen tényleg ez az egyetlen dolog számít és semmi más, el sincs olvasva a bio, csak a másodperc töredéke alatt megy egy ránézés a képedre, és balra vagy jobbra húzás. Nem mintha más társkeresőkön vagy igazából bárhol ne a külső lenne az első dolog amit megnézel és ami alapján beraksz valakit egy pakliba, de itt ez kiemelten igaz.
Én is fenn vagyok Tinderen (még), de nekem az a bajom vele, hogy sok az elköteleződési problémás. Amikor végre azt hittem, hogy egy helyes, intelligens, normális srácra bukkantam, erre mielőtt komolyabbra fordultak volna a dolgok (le is volt beszélve, hogy bemutat a barátainak és hazavisz), kihátrált.
Egy normális tinderezős csaj. 29/N
"Egy normális tinderezős csaj. 29/N"
Na persze, minde egyformák vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!